Ομολογία Άδωνι: ''Χωρίς φόβο δε θα τηρούσαν τα μέτρα, βλέπουν τους νεκρούς και φοβούνται''!!!!



Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ομολόγησε κυνικά χθες το βράδυ σε τηλεοπτική εκπομπή, πως η κυβέρνηση βασίζεται στη θανατολογία και την κρουσματολογία για να τρομοκρατεί τον πληθυσμό και να τον έχει κλεισμένο στο σπίτι εδώ και 5 εβδομάδες με δρακόντεια μέτρα οικονομικής εξόντωσης.

«Καλά τα έχουμε πάει, δεν τα έχουμε πάει άσχημα», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων όταν ρωτήθηκε για το lockdown. Παράλληλα επισήμανε ότι οι περιφέρειες της Δυτικής Μακεδονίας είναι εκείνες που αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Σε εκείνο το σημείο ο παρουσιαστής, του επισήμανε πως εχθρός του καλού είναι το καλύτερο (σσ. εννοώντας πως το lockdown έπρεπε να παρθεί νωρίτερα). Σε εκείνο το σημείο ο υπουργός του απάντησε πως οι νεκροί και τα κρούσματα είναι... βασικό συστατικό του lockdown καθώς χωρίς αυτά δεν μπορεί να υπάρξει τρομοκράτηση του πληθυσμού! 

«Μακάρι να είχαμε πάρει την καραντίνα νωρίτερα. Μακάρι να είχαμε ξεκινήσει νωρίτερα. Και σε αυτό η δική μου άποψη επειδή είμαι αιρετικός λίγο, πιστεύω οτι αν έπαιρνες την καραντίνα πριν τα κρούσματα, πρώτον θα δεχόσουν μία πολύ μεγάλη κριτική γιατί “μας καταστρέφεις την οικονομία ενώ δεν έχουμε ιό”, και δεύτερον, δεν θα ακολουθούσανε κιόλας», απάντησε ο υπουργός.

«Δηλαδή ένας από τους λόγους που τηρήθηκε η καραντίνα είναι οι νεκροί που βλέπουν κάθε μέρα και φοβούνται. Αν δεν υπάρχει ο φόβος δεν υπάρχει και η τήρηση των μέτρων», πρόσθεσε ο υπουργός.

Ομολόγησε κανονικότατα πως με τη βοήθεια των ΜΜΕ χειραγωγούν τον κόσμο είτε φοβίζοντας τον ,είτε καθησυχάζοντας τον. 


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

1 σχόλιο:

  1. Τέτοιοι πολιτικοί μας κυβερνούν,τέτοιοι μας αξίζουν γιατί τέτοιους ψηφίζουμε ενω γνωρίζουμε το ποιον τους,,,,,ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.