Τα Χριστούγεννα είναι οικογενειακή γιορτή. Που αποσκοπούν τα τόσα μέτρα και οι απειλές;


Τα τελευταία χρόνια είχαμε ξεφύγει από τα ήθη και έθιμα μας. Τα Χριστούγεννα, η Ανάσταση και όλες οι μεγάλες γιορτές είχαν γίνει συνώνυμο της διασκέδασης σε κλαμπ και μπουζούκια,σε λέσχες και βίλες.

Τα μέτρα που έχουν πάρει λοιπόν και μας πιέζουν τόσο μήπως αποσκοπούν στην ψυχολογία μας ώστε να μας ''λείψουν '' όλα αυτά;
Μήπως απλά θέλουν όταν τελειώσει όλο αυτό να έχουμε ξεχάσει το ποιοι είμαστε και να γίνουμε απλά δίποδα κυνηγώντας την ύλη σε όλα της τα επίπεδα;

Πάντα τα τραπέζια στις γιορτές γίνονταν το μεσημέρι. Το βράδυ ο κόσμος κανονικά πήγαινε στην εκκλησία. Αυτό το ρήμαξαν βάζοντας στο παιχνίδι την χαρτοπαιξία και τη νυχτερινή διασκέδαση. Και τα δυο έχουν να κάνουν με ανθρώπινα πάθη που δύσκολα χαλιναγωγούνται.

Το σχέδιο τους είναι καλά οργανωμένο. Έκλεισαν τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, που είναι συνδεδεμένα με τον χορό ,το τραγούδι, τη χαρά. Έκλεισαν τις εκκλησίες που είναι συνδεδεμένες με τη χαρά, την ηρεμία, την ένωση με το Θεό και την ανύψωση του πνεύματος.
Άρα τα βραδιά σου είσαι εγκλωβισμένος γιατί φοβούνται την πνευματική ανύψωση των ανθρώπων αν δεν την φοβόντουσαν δε θα έκλειναν τις εκκλησίες. Εκεί ούτε χορεύουν, ούτε πίνουν, εκεί καθαρίζουν τις ψυχές τους οι άνθρωποι κι έρχονται σε επαφή με το θεό που έχουν μέσα τους.

Στα τραπέζια τα μεσημεριανά πάντα μαζεύονταν η οικογένεια, μέχρι και σήμερα. Αυτό το χτυπούν απαγορεύοντας το χορό, το τραγούδι, τη χαρά, την ανθρώπινη επαφή, τη συζήτηση που μπορεί να ξυπνήσει συνειδήσεις!

Μας στερούν το υλικό για να μας λείψει τεχνητά. Το ίδιο κάνουν και με το θεϊκό μας φροντίζοντας να το δυσφημίσουν με οποίο τρόπο μπορούν.
ΜΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΤΟ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΕΙ ΚΑΛΑ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟ.

Απαγόρευσαν στα παιδιά μας να βγουν για τα κάλαντα, γιατί;
Εξω έχουν βγει οι της γνωστής ράτσας και τα λένε, άλλα τα δικά μας παιδιά δεν πρέπει. Τα δικά μας πρέπει  να εγκλωβιστούν μέσα στο νετ και την εικονική πραγματικοτητα. Έτσι θέλουν τους ανθρώπους του μέλλοντος...

Λες κι αν φορούσαν τις μασκούλες τους κι έλεγαν τα κάλαντα από απόσταση θα έκανε ο ιός πάρτι.

Είναι η μεγάλη και τελευταία μας ευκαιρία να θυμηθούμε ποιοι είμαστε. Να ξαναθυμηθούμε τις άξιες του λαού μας. 
Μην πέσουμε ξανά στην παγίδα που μας έστησαν. Δε μπορούμε να πάμε μπροστά  αν δεν πάμε πίσω να πάρουμε φόρα. Αυτη η φόρα είναι το εργαλείο της εξέλιξης μας. Η ΒΑΣΗ ΜΑΣ. ΑΝ ΧΑΘΕΙ Η ΒΑΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΜΕ.


ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.


 
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.