Βόλος: Η τελευταία ανάρτηση του γνωστού επιχειρηματία που βρέθηκε κρεμασμένος στην επιχείρησή του


Στις 2 Δεκεμβρίου ο αδικοχαμένος επιχειρηματίας είχε κάνει την τελευταία του ανάρτηση στο Facebook στην οποία μεταξύ άλλων τόνιζε τα εξής:

 «Τελικά δεν ξέρω πόσοι θα επιβιώσουν μετά από τα τραγικά και ελλιπή μέτρα που παίρνουν με δικτατορικό τρόπο οι κυβερνώντες που αυτοί δεν έχουν να χάσουν τίποτα από τον μισθό τους, πόσες επιχειρήσεις θα αφανιστούν. Εκείνο που είναι επικίνδυνο θα το πω με τα λόγια του Αϊνστάιν: Ο κόσμος θα υποφέρει όχι από εκείνους που κάνουν το κακό, αλλά από  εκείνους που τους βλέπουν και δεν μιλάνε !!!!!!   Καληνύχτα».

ΜΙΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ!!!
ΜΕΤΑΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΕ ΨΕΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ!!!
ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ,ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ''ΝΕΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ''!!!
ΜΙΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ''ΕΦΥΓΕ'' ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ....


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.