Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε διαδηλωτές του Black Lives Matter στη Νέα Υόρκη



Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε διαδηλωτές του κινήματος Black Lives Matter στη Νέα Υόρκη, τραυματίζοντας τουλάχιστον έξι ανθρώπους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα περικυκλώθηκε από διαδηλωτές και δεν μπορούσε να κινηθεί. Λίγο αργότερα, ο οδηγός φέρεται να κινήθηκε με το αυτοκίνητό του εναντίον τους, τραυματίζοντας τουλάχιστον έξι διαδηλωτές.

H αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη μίας γυναίκας, η οποία φέρεται να οδηγούσε το όχημα.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας διευκρίνισε ότι δεν έμοιαζε να κινδυνεύει η ζωή κάποιου από τους τραυματίες.

Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν περί τις 16:00 (23:00 ώρα Ελλάδας) σε διασταύρωση στην καρδιά του Μανχάταν και προκάλεσαν την επέμβαση υπηρεσιών άμεσης βοήθειας, συμπεριλαμβανομένων της πυροσβεστικής και υπηρεσιών ασθενοφόρων, κατέγραψαν κάμερες αμερικανικών τηλεοπτικών δικτύων.

protothema.gr
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.