ANOIΓΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ,,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ Η ΑΑΔΕ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ


ANOIΓΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ,,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ Η ΑΑΔΕ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ 

Από αύριο το πρωί θα λειτουργήσουν και τα κέντρα αισθητικής, καθώς, όπως διαπιστώθηκε, ενισχύεται η μαύρη εργασία» είπε ο κ. Πέτσας.

«Πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η ανθρώπινη ζωή. Το λιανεμπόριο παραμένει σε αναστολή εκτός από τα καταστήματα που εργάζονται με click away. Δεν επιτρέπεται η είσοδος στα καταστήματα ούτε η πληρωμή με μετρητά.


Όσον αφορά στη μετακίνηση, πρόσθεσε ότι δεν αλλάζει κάτι. «Από τις 10 το βράδυ έως τις 5 το πρωί απαγορεύεται η κυκλοφορία» είπε ο κ. Πέτσας. Σχετικά με το εμβόλιο, είπε ότι θα αξιολογηθούν τα φαρμακεία της χώρας και τα ΚΕΠ.


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.