Καυγάς Ευαγγελάτου - Άδωνι : «Μαζέψτε τους 98 νεκρούς, κάντε τους λιγότερους και μετά να συζητήσουμε»

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ . ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ....
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ...

«Μαζέψτε τους 98 νεκρούς, κάντε τους λιγότερους και μετά να συζητήσουμε» απάντησε ο δημοσιογράφος Νίκος Ευαγγελάτος στον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη.

Είχε προηγηθεί αντιπαράθεση του δημοσιογράφου και του υπουργού για το ζήτημα των παραβιάσεων του click away και η κριτική του δημοσιογράφου για έλλειψη ρεαλισμού.

Οι κάμερες των Μέσων σε ρόλο ελέγχου

Ο υπουργός δήλωσε ότι η εκπομπή συμπληρώνει την ελεγκτική δράση του κράτους και όσα καταστήματα καταγράφει η κάμερά της να παραβιάζουν τους κανόνες του click away, θα κλείνουν την επόμενη μέρα, και θα παίρνουν πρόστιμο αμέσως.

Χαρακτηριστικά, τόνισε:

«Θα κλείνετε μόνος σας κάθε μέρα από ένα κατάστημα και σας ευχαριστώ πολύ για αυτό και το πρόστιμο θα το χρεώνει ο καθένας στο Νίκο Ευαγγελάτο και μπράβο που το κάνετε. Και η κάμερα των Μέσων, θα παίζει τον ρόλο του ελέγχου.»
O Άδωνις Γεωργιάδης εν συνεχεία δήλωσε ότι το ρεπορτάζ της εκπομπής για το click away ή την «παράδοση εκτός» όπως ζήτησε να το αποκαλούν, ήταν ετεροβαρές και ξέφυγε από τους δημοσιογράφους του σταθμού μία επιστολή του Συνδέσμου των Βιοτεχνών Παραγωγών Ελληνικών Παιχνιδιών που έχει αναρτήσει στην σελίδα του.

Θα λύνετε και τα προβλήματα στα νοσοκομεία και τα σχολεία που δείχνουμε;
Ο δημοσιογράφος αναρωτήθηκε αν θα επιληφθεί της κατάστασης και για την κατάσταση στα νοσοκομεία και στα σχολεία που επίσης καταγράφουν οι κάμερες της ίδιας εκπομπής, για να εισπράξει την αρνητική απάντηση του υπουργού, καθώς δεν είναι ο αρμόδιος..

Τότε, ο Νίκος Ευαγγελάτος δήλωσε σε έντονο ύφος:

«Σας βλέπω με μία διάθεση πολύ έντονου καρφώματος. Το αποδέχομαι. Η κριτική είναι κάτι που και εγώ κάνω και εγώ δέχομαι αλλά επειδή μου το λέτε συνέχεια, παρακαλώ. Χτες, είχαμε 98 νεκρούς, δε θέλω να τραβήξουμε την κουβέντα, 98 νεκρούς κύριε Γεωργιάδη. Δεν φταίνε ούτε οι δημοσιογράφοι, ούτε τα κανάλια, 98 νεκρούς επειδή μου το λέτε συνέχεια και προσπαθώ να μην το αντιμετωπίσω αρνητικά. Μαζέψτε τους 98 νεκρούς, κάντε τους λιγότερους και μετά να συζητήσουμε.

Αλλά 98… 3.500 χιλιάδες από την αρχή, ελάτε…»


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.