ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ 600.000 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ


Η ΜΕΓΑΛΗ ''ΕΠΙΤΥΧΙΑ'' ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!
ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ;;;;
ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ!!! 

Η δωρεάν χορήγηση φαρμάκων, που είχε προβλεφθεί για πάνω από 600.000 χαμηλοσυνταξιούχους όταν τους κόπηκε το ΕΚΑΣ, σταματά στις 31 Δεκεμβρίου 2020, με αποτέλεσμα από το νέο έτος να πρέπει να πληρώνουν μόνοι τους τη συμμετοχή τους για τα φάρμακά τους. 

Αυτό προβλέπει το άρθρο 2 του ν. 4655/2020 και παρά τις πιέσεις από οργανώσεις συνταξιούχων δεν έχει ληφθεί απόφαση για την παράταση της ευεργετικής πρόβλεψης.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για συνταξιούχους με μεικτή σύνταξη μέχρι 500 ευρώ, που υπολογίζονται σε 606.280 σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Εργασίας.

ΤΊ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕ 200ευρω ΤΟ ΜΗΝΑ;;; ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ;;;
ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ... ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ;;;



Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.