Θρίλερ: Βρεταννία.Εντοπίστηκαν 3 πτώματα σε σπίτι - Άγνωστη η αιτία θανάτου!

 


Ούτε οι Αρχές έχουν εντοπίσει κάποιο στοιχείο που να οδηγεί στα αίτια θανάτου.
Μπροστά σε ένα περίεργο και φρικιαστικό περιστατικό βρέθηκε η αστυνομία του Μάντσεστερ καθώς εντοπίστηκαν 3 νεκρά άτομα σε σπίτι, ωστόσο η αιτία θανάτου παραμένει άγνωστη!
Η αστυνομία έλαβε τηλεφώνημα από μια γυναίκα, η οποία κάλεσε ασθενοφόρο στο σημείο, ωστόσο όταν έφτασε εκεί το πλήρωμα αντίκρισε 3 σορούς.

Αμέσως στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία, η οποία απέκλεισε την περιοχή και προσπαθεί να διαλευκάνει το μυστήριο με το θάνατο των 3 ατόμων, καθώς δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να μαρτυρά δολοφονία.

Πλέον όλοι αναμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων ώστε να φανεί η αιτία θανάτου, καθώς δεν έχει αποκλειστεί ούτε το ενδεχόμενο μαζικής αυτοκτονίας!

Τα μόνα που έχουν γίνει γνωστά είναι οι ηλικίες των θυμάτων, δυο άνδρες 41 και 39 ετών αλλά και μια γυναίκα 28 ετών.


https://www.newsbomb.gr/ 


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.