35 κιλά κοκαΐνης σε κοντέινερ στον Πειραιά

φώτο αρχείου

Οι αστυνομικές αρχές  μετά από πληροφορίες  εντόπισαν ένα κοντέινερ, στο λιμάνι του Πειραιά, γεμάτο κοκαΐνη, που έφτανε τα 35 κιλά.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν πληροφορηθεί ότι στον εμπορευματικό σταθμό του Πειραιά, κοντέινερ που ήταν δηλωμένο για μεταφορά τροφίμων υπήρχαν τα ναρκωτικά. Η ποσότητα της κοκαΐνης είχε φορτωθεί από το Εκουαδόρ και η διανομή της θα γινόταν στην αγορά την περίοδο των Χριστουγέννων. 


Κατά τη διάρκεια της έρευνας οι αρχές κατάσχεσαν 30 συσκευασίες ενώ υπήρξε ενημέρωση τόσο του Τελωνείου Πειραιά όσο και του ΣΔΟΕ.  Ερευνήθηκαν  130 εμπορευματοκιβώτια, ενώ η κοκαΐνη ήταν κρυμμένη στα τοιχώματα ενός εξ αυτών. Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών έχουν επικεντρωθεί στην έρευνα για τον εντοπισμό των ναρκέμπορων που θα παραλάμβαναν τα 35 κιλά κοκαΐνης.


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.