Έκοψαν πρόστιμο 300 ευρώ σε πολίτη που επέστρεφε από αιμοδοσία


 Η καταγγελία που είχε αρχίσει να κυκλοφορεί από χθες και δημοσιοποιήθηκε ακόμα περισσότερο σήμερα, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα».

Η ΕΛ.ΑΣ έριξε πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση, σε άνθρωπο που γύριζε από αιμοδοσία.

Το θύμα ήταν ο Απόστολος Δημακόπουλος, ο οποίος βγήκε στον αέρα της εκπομπής και εξιστόρησε τι συνέβη

Όπως είπε είχε πάει στο Κρατικό της Νίκαιας, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα για αιμοδοσία και επέστρεφε σπίτι του με το λεωφορείο, το οποίο σταμάτησαν ομάδες της ΔΙΑΣ και της ΔΡΑΣΗΣ για έλεγχο των περιοριστικών μέτρων.


Όταν λοιπόν έφτασαν σε αυτόν αφού είδαν οτι φορούσε μάσκα, δικαιολογούσε την μετακίνησή του και είδαν το σημείο από το οποίο του είχαν πάρει αίμα. Όπως λέει όμως, άρχισαν, να συμπεριφέρονται προκλητικά όταν είδαν το μήνυμα που έγραφε η μάσκα το οποίο έλεγε: «Και τα καλυμμένα στόματα έχουν φωνή».

Άρχισαν λοιπόν, χωρίς γάντια και μέτρα υγειονομικής προστασίας, να του κάνουν σωματικό έλεγχο, να του ψάχνουν τα πράγματα και να τον ειρωνεύονται για το γεγονός πως είχε τον Ριζοσπάστη μέσα στην τσάντα του.

Τον κατέβασαν, του βεβαίωσαν πρόστιμο 300 ευρώ και όπως είπε τον είχαν όρθιο για μία ώρα, πριν πάρει την απόφαση να φύγει και να επιστρέψει στο νοσοκομείο. Εκεί βρήκε τον υπεύθυνο της αιμοδοσίας, ο οποίος πήρε το τμήμα ενστάσεων με το οποίο δεν έβγαλε καμία άκρη.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.