Λήμνος: Πρόστιμο 300€ σε 56χρονο γιατί βγήκε για περπάτημα χωρίς φόρμες


ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ! ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ''ΑΡΧΩΝ'' ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΠΙΤΙ, ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΑΛΛΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙΣ!!!
ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ!!!
ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΑΦΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ''ΑΕΡΑ'' ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΊ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ

Κατά της τακτική αστυνομικών του Α.Τ Μύρινας, τάσσεται με μήνυμα του στον FM100, αναγνώστης, κάτοικος της Λήμνου, ο οποίος υποστηρίζει πως η αστυνομική αρχή, απεφάσισε να εξαντλήσει την αυστηρότητα της, κατά τον έλεγχο που διέπραξε στον 56χρονο πατέρα του, «κόβοντας» του πρόστιμο 300 ευρώ, με την αιτιολογία πως είχε αποσταλεί sms με λανθασμένο αριθμό στο 13033.

Ο κάτοικος του νησιού σημειώνει στο μήνυμα του:

«Ο πατέρας μου είναι 56 χρόνων. Σήμερα το πρωί βγήκε για περπάτημα, όπως συνηθίζει κάθε πρωί, και παράλληλα πήρε έναν καφέ και θέλησε να επιστρέψει σπίτι. Στον δρόμο της επιστροφής τον σταμάτησαν για έλεγχο 2 αστυνομικοί.

Ο πατέρας μου φορούσε μάσκα κανονικά και τους έδειξε το μήνυμα (είχε στείλει το 6 ). Οι αστυνομικοί επειδή κρατούσε μια σακούλα ψωμί στο χέρι του, θεώρησαν ότι έχει στείλει λάθος νούμερο και του είπαν πως θα έπρεπε να είχε στείλει το 2.

Ο πατέρας μου τους εξήγησε ότι το ψωμί, του το δώσε η μητέρα μου η οποία ήταν στη δουλεία της και του το δώσε για να το φέρει σπίτι . Άδικα προσπαθούσε όμως να τους εξηγήσει, γιατί όπως φάνηκε είχαν ήδη αποφασίσει να του επιβάλουν το πρόστιμο των 300 ευρώ, για άσκοπη μετακίνηση.

Του ανέφεραν ότι το 6 είναι για σωματική άσκηση και ότι θα έπρεπε να φοράει φόρμες και αθλητικά παπούτσια. Ο πατέρας φανερά φορτισμένος γιατί τον έπνιγε τον δίκιο και μην μπορώντας να ξεσπάσει βούρκωσε.

Και εδώ έρχομαι εγώ και λέω, στόχος των περιοριστικών μέτρων είναι να φοράμε μάσκες, να κρατάμε αποστάσεις και να αποφεύγουμε άσκοπες μετακινήσεις. Οπότε αν είναι να τιμωρήσεις κάποιον το κάνεις με σκοπό να παραδειγματιστεί και να μην το ξανακάνει.

Για ποιο λόγο να τιμωρήσεις έναν άνθρωπο ηλικιωμένο, τον στενοχωρήσεις, του δημιουργείς οικονομικό πρόβλημα, γιατί 300 ευρώ είναι σχεδόν μίσος μισθός ενός μηνιάτικου, ενώ και τη μάσκα του φορούσε και μήνυμα είχε στείλει;

Πέρα από όλα, είμαστε άνθρωποι όχι ρομπότ. Να έχουμε κατανόηση στον συνάνθρωπο. Δεν είμαστε άψυχα όντα, αλλά δυστυχώς μόνο αν συνέβαινε στους δικούς τους πατεράδες θα μπορούσαν να καταλάβουν πως νιώθω.

Λυπάμαι!»

www.limnosfm100.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.