ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ ΝΕΟΝ ΕΤΟΣ 2021!


ΥΓΕΙΑ, Φώς Ελληνικόν εις όλους τους Έλληνας καί όλας τας Ελληνίδας.
 Βροχερός εις τον 1°C παρά τάς Ουψάλας σήμερον.
 Επικαλούμαι την νύμφη Υγεία να συνδράμη εις ένα Ευτυχές Νέον Έτος! Διά όλους τους Έλληνας το γένος. Ακριβώς όπως επικαλούντο και σήμερον εύχονται όλοι οι Έλληνες Ελληνιστί. Όπως Έλληνες και Ευρωπαίοι χαιρετούν.
Υγεία όπερ και χαρά!
 Άλλοι λαοί και εθνότητες ανά τόν κόσμον χαιρετούν με αλλην ευχήν.
Καθείς απευθύνεται προς το έθνος του με την γλώσσα του.
 Πρό ενός έτους όμως, την 31 Δεκ. 2019, ο Επιτελάρχης του Π.Ο.Υ. (παγκοσμίου οργανισμού υγείας) αντί ευχών είχεν αναγγείλει τον ερχομόν ενός «μυστηριώδους ιού» τον οποίον ονόμασεν Covid-19.
 «Φοβηθείτε μαζάνθρωποι, Σας φέρνωμεν πανδημία!» Υπονοούσεν.
 Γνωστόν ότι ήδη από αρχάς 1900 ανεκάλυψαν ή απεμόνωσαν εν μέρει ιούς γρίππης. Τύπου DNA, RNA, κλπ. και όλα τα επιστημονικά δεδομένα διά της Δαμακλείου σπάθης έχουν τεθεί υπό τον έλεγχον του Π.Ο.Υ. και έχουν ενταχθεί εις το κατάπτυστον Codex Alimentarius, 1962-63.
Έλεγχος Διατροφής και Περιθάλψεως.
 Όχι δια τον συντονισμόν και την επιβοήθησιν, όπως ευαγγελίζονται αλλά δια την πλήρην μονοπώλησιν περιθάλψεως-φαρμάκου, διατροφής-σπόρων, κλπ.
 Διά την καταστροφήν της «μικροιδιοκτησίας», την ποινικοποίησιν της αυτάρκειας, αφαίρεσιν της Πραγματικής Ελευθερίας. Δια την πλήρην Εξάρτησιν και τον πλήρην Έλεγχον των αποηλιθιωμένων βροτών...
 -Ποίοι;
 -Ναι και εγώ ερωτώ ποίοι;
 -Αυτοί... Ναί, Αυτοί οι Εκείνοι.
Οι Επιτήδιοι, οι Διεθνισταί, οι «γιατροί» δίχως σύνορα επί παραδείγματι, που αντί να υπηρετήσουν την κοινωνίαν που τους εχρέωσεν πτυχίον και πολυετήν εκπαίδευσιν τρέχουν να σώσουν...
 Καθόλου παράξενον ότι η παρέα των Τζ. Σόρος και Μπίλ Γκέϊτς επανδρώνουν ιατρικάς σχολάς και νοσοκομεία διά να υφαρπάξουν τον υιόν και την κόρην του γείτονα...
 Σήμερον Τοκογλυφία, Διατροφικοί μηχανισμοί, Φαρμακοβιομηχανίαι και ψευδοΠερίθαλψις συμπλέουν.
Με την Ατροφική «Δημοκρατία» που έχει επιβληθεί, τους κήρυκες (ΜΜΕ) που έχουν πλέον γίνει κέντρα εξουσίας και τους Αδαείς κυβερνήτας, τα Πραγματικά Κέντρα Εξουσίας έχουν μετατοπισθεί.
 Σκοπός των είναι ο Κέρδος, η Απάτη, αλλά κυρίως η Καταξίωσις της Τοκογλυφίας και του τραπεζικού συστήματος των βρυκολάκων.
 Εργαλεία των ο Φόβος, ο Πανικός, η Άγνοια, η Παραπληροφορησις, η Διαρκής Απειλή.
 Πολλά συνέβησαν το 1900.
 Οι Επιτήδειοι τότε εφρόντισαν να πανικοβάλουν τους νικητάς του λεγομένου Α΄ Παγκοσμίου πολέμου, τους Γερμανούς, τό 1918 με τήν «λεγόμενη» ισπανικήν γρίππην. Ας μήν λησμονούμε ότι το ΕΘΝΟΣ-ΚΡΑΤΟΣ και η έννοια περί αυτού, ήτο ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΝ και οποιαδήποτε αμφισβήτησις εθεωρείτο Προδοσία και ετοιμωρείτο με θανατική ποινή.
 Το 2003, ετοίμασαν την Σαρς, μετά την «κοτσιλιά» των πτηνών, την «σβουνιά» των χοίρων, αλλά το ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, πάντοτε εκ Κίνας και εκ Βουχάν, ΑΠΕΤΥΧΑΝ.
Τώρα τί συνέτρεξεν και «έπιασε» ΤΟ ΚΟΛΠΟΝ «Πανκοροϊδία» αποτελεί αντικείμενον μεταπτυχιακών εργασιών.
 Συνεχίζουν και εντείνουν την κοροϊδίαν καθημερινώς μέσω όλου ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ, διότι μόνον εις το διαδίκτυον υπάρχει Ελευθερία. Ακόμη.
Συνεχώς γράφουν διά τα συμπτώματα. «Γκουχ, γκούχ», κλπ.
Ακόμη και το ξύσιμον θεωρείται σύμπτωμα κορωνοιού. Και η κούρασις...
 Εγώ και πολλοί συγγενείς και φίλοι τολμάμε να κουραζώμεθα και να κρυολογούμε. Να βήχωμεν και να πταρνιζώμεθα εις το Αίθριον, 5-6 φορές το μήνα.
 Οι Σουηδοί εν τω μεταξύ τολμούν να βγαίνουν χωρίς μάσκες και να ψωνίζουν.
Οι αστυνόμοι κυνηγούν τους πιστολέρο και τους εμπόρους ναρκωτικών.
Πρόστιμα; πού, πότε; Δυστυχώς όμως η διακίνησις των ιών μάλλον είναι ελεύθερη από τους Επιτηδίους. Μήν ακούτε τους ηλιθίους των ΜΜΕ.
 Οι Σουηδοί καλά περνούν.
Όσον και άρρωστοι ή ευπαθείς και να είσθε ποτέ μήν δεχθείτε εμβόλιον.
 Ακούστε τι είπαν Robert F. Kennedy Jr. Και o Καθηγητής Luc Montagnier που ανεκάλυψεν το AIDS.
«Δεν θα εμβολιαστώ, εμβολιάστηκα στη παιδική ηλικία. Τώρα έχω γρίπη!» είπε. Μήν φοβάσθε.
Αποκλείετε να πεθάνετε δίχως εμβολιασμόν έστω και άν έχετε τρεις-τέσσαρες άλλες παθήσεις.
Ενισχύσατε το ανοσιοποιητικόν σύστημα. Κοιμηθείτε καλά και πίνετε νερό. Γρίπη είναι θά περάση!
 ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩΜΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΝΕΟΝ ΕΤΟΣ 2021.

 Γεώργιος Δ. Κανελλόπουλος
 Ουψάλα


http://deltio11.blogspot.com/ 


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.