Παράταση της καταβολής του δώρου Χριστουγέννων μέχρι το Μάρτιο του 2021 ζητά με αίτημά του το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά


Τρίμηνη παράταση της καταβολής του δώρου Χριστουγέννων, μέχρι το Μάρτιο του 2021, ζητά με αίτημά του το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά.

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Γιάννης Βουτσινάς απέστειλε επιστολή προς τους αρμόδιους υπουργούς Εργασίας, Γ. Βρούτση και Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, ζητώντας την παράταση του χρόνου καταβολής του επιδόματος δώρου Χριστουγέννων έως τον Μάρτιο του νέου έτους.

«Με δεδομένο ότι η μη καταβολή του δώρου Χριστουγέννων αποτελεί ποινικό αδίκημα για τους εργοδότες, κινδυνεύουν οι έμποροι και επιχειρηματίες των κλειστών επιχειρήσεων να οδηγηθούν στη φυλακή σε συνθήκες ανωτέρας βίας» αναφέρει η επιστολή του ΕΕΠ.

«Με κλειστά καταστήματα και επιχειρήσεις, που δεν ξέρουν αν και πότε θα ανοίξουν και με καθημερινά λουκέτα στην αγορά, αυτό που ζητάμε είναι το αυτονόητο» προσθέτει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά, υπογραμμίζοντας ότι αντίστοιχη παράταση είχε δοθεί και για το δώρο Πάσχα την περίοδο του πρώτου lockdown.


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.