ΟΠΕΚΕΠΕ: Πότε θα γίνει η πληρωμή για τις αγροτικές επιδοτήσεις 2020
Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα προχωρήσει η πληρωμή και για την εξισωτική αποζημίωση του 2020. Υπενθυμίζεται ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ θα πληρώσει και όσους παραγωγούς δεν πληρώθηκαν την προκαταβολή, λόγω του γεγονότος ότι με το 70% δεν συμπλήρωναν το ποσό των 250 ευρώ και το συμπληρώνουν με την εξόφληση. Οι συγκεκριμένοι παραγωγοί θα λάβουν το σύνολο των αγροτικών επιδοτήσεων της ενιαίας ενίσχυσης για το 2020.

Παράλληλα ο Οργανισμός γνωστοποίησε πως σε περίπτωση που κατά την υποβολή της Αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης 2020 για τις επιδοτήσεις καταχωρήθηκε στο σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ εσφαλμένος αριθμός αιτούμενων ζώων συνδεδεμένης ενίσχυσης αιγοπροβάτων λόγω λανθασμένης εκτίμησης αναφορικά με την τελικά παραδοθείσα ποσότητα γάλακτος στη λήξη του έτους, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι όσοι εμπίπτουν στις παραπάνω περιπτώσεις, θα πρέπει να προχωρήσουν στη υποβολή αιτήματος διοικητικής πράξης διόρθωσης του αριθμού των αιτούμενων ζώων ως εξής:

α) συνδεδεμένης ενίσχυσης αιγοπροβάτων στον τομέα του αιγοπρόβειου κρέατος,

β) συνδεδεμένη ενίσχυση αιγοπροβατοτρόφων,

έως 31/01/2021

Να σημειωθεί ότι μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία τυχόν αιτήματα διόρθωσης θα απορρίπτονται. Η ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων πραγματοποιείται στην εφαρμογή :

https://osdeypovoli.dikaiomata.gr/gaee2020/#/EdetedeaeehdSearch


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.