Άλλα 18,5 εκατομμύρια στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης


Ακόμη 18,5 εκατομμύρια ευρώ μοιράζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη στα ΜΜΕ, αυτή τη φορά για “επικοινωνιακή κάλυψη” περί του εμβολιασμού! Έχουμε χάσει το μέτρημα με τις λίστες και τα εκατομμύρια που έχουν μοιραστεί και αν δεν κάνουμε λάθος πρέπει πλέον να προσεγγίζουμε τα 50!!!


Περιττό να επισημάνουμε ότι είναι εντυπωσιακός ο τρόπος που η κυβέρνηση γράφει στα παλιά της τα παπούτσια το αναμφισβήτητο γεγονός ότι ΟΛΕΣ οι καμπάνιες που πληρώνει αδρά με χρήματα των φορολογουμένων μπορούσαν να γίνουν ΔΩΡΕΑΝ, όπως γινόταν ΠΑΝΤΑ, ακόμη και επί άλλων κυβερνήσεων ΝΔ και σε πολύ “ανώδυνες” περιστάσεις. Τα ΜΜΕ είναι υποχρεωμένα να προβάλουν κοινωνικά μηνύματα, πόσο μάλλον ΤΩΡΑ που η χώρα αντιμετωπίζει τη χειρότερη πανδημία!

Παρόλα αυτά τα 18,5 εκατομμύρια αποφασίστηκαν να δοθούν όλως τυχαίως 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων.

Η απόφαση:
militaire.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.