ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Δημ. Κούβελας: «Με 10.000 δόσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων θα λύναμε αυτή τη στιγμή το πρόβλημα του κορονοϊού!»

 
Σταύρος Μαρτινιδης
Απόσπασμα (2ο) 12 λεπτά/από την εκπομπή «Αντιθέσεις» του Γ. Σαχίνη στο «Κρήτη TV», όπου αποδείχτηκε ότι μέχρι τώρα δεν δόθηκε η δέουσα προσοχή (εκτός της περίπτωσης Ιερώνυμου), για την ύπαρξη του αποτελεσματικού φαρμάκου αντιμετώπισης του ιού... αν και γνωρίζαμε από τα ΜΜΕ για αυτό το φάρμακο που έσωσε τον Τραμπ, ήδη από καιρό.
Όμως όλη η πληροφορία και η προετοιμασία της κοινής γνώμης διοχετεύθηκε, ως «πανάκεια», στο εμβόλιο που θα μας σώσει από τα λοκνταουν. Ανάλογα με τα πολιτικο-οικονομικά συμφέροντα προκρίνονται οι λύσεις και όχι με βάση το υγειονομικό όφελος.. και στη συνέχεια το παιχνίδι παίζεται στην επικοινωνία.
Εδώ και ένα μήνα έχει πάρει έγκριση το φάρμακο αυτό, που μειώνει τους ασθενείς που χρειάζονται ΜΕΘ κατά 70%. Και ενώ το φάρμακο σώζει ζωές ΣΗΜΕΡΑ, στην Ελλάδα έχουμε προ παραγγείλει και περιμένουμε να σωθούμε από το εμβόλιο που θα μας προστατεύσει ...του χρόνου!.
Ευτυχώς που υπάρχουν και κάτι ψεκασμένοι δημοσιογράφοι (Σαχίνης) μαζί με κάτι ψεκασμένους επιστήμονες (Κούβελας, Φαρσαλινός) ώστε να μαθαίνουμε πόσο επιστημονικά χειρίζεται η χώρα τον ιό.
Δρ Κούβελας:
«Τα μονοκλωνικά αντισώματα που χορηγούνται ευρέως στις ΗΠΑ, έχουν αποδειχτεί πάρα πολύ αποτελεσματικά, δεσμεύουν τον ιό και τον σταματούν σε ασθενείς ήπιας και μέσης βαρύτητας. Μπορούμε να τα χορηγήσουμε σε 3.000 ασθενείς στη χώρα μας που βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση.»... «Με 15 εκατομμύρια αυτή τη στιγμή λύνουμε το πρόβλημα μας. Το λοκντάουν κοστίζει 5 δισεκατομμύρια το μήνα.»

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής και θα σας σηκωθούν τα μαλλιά της κεφαλής σας (αν έχετε)


Το πιο εξοργιστικό της υπόθεσης είναι η αντίδραση του μέλους της επιτροπής του Υπουργείου Δρ Γκίκα. "Μην κουράζεστε κ Κούβελα, έχουμε ξεκινήσει την διαδικασία και ΘΑ έρθει το φάρμακο αλλά ξέρετε ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ". Δεν διευκρίνισε βέβαια ο επιστήμονας γιατί αφού υπάρχει φάρμακο που σώζει ζωές, όλη η συζήτηση από τους επίσημους φορείς είναι γύρω από το εμβόλιο.
Δηλαδή; Τόσο καιρό αφήνουμε τον κόσμο να πεθαίνει, όταν για 10-15χιλ. δόσεις που θα σώσουν χιλιάδες ζωές χρειάζονται 15 εκ ευρώ;
Κατά τα άλλα "κάνουμε τα πάντα για να σωθεί έστω και μια ζωή".

http://www.press-gr.com


 

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.