Τηλεκπαίδευση-Webex: Νέοι κωδικοί, νέα προβλήματα...


Με νέα προβλήματα μπήκε στη δεύτερη εβδομάδα η τηλεκπαίδευση... Καταγγελίες εκπαιδευτικών που δεν μπορούν να συνδεθούν στην πλατφόρμα του ΠΣΔ παρά την αποστολή νέων συνδέσμων
Το alfavita.gr δέχεται καταγγελίες εκπαιδευτικών από διαφορετικές περιοχές της χώρας, πως δεν μπορούν να συνδεθούν στην πλατφόρμα του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου, παρά την αποστολή νέων συνδέσμων της ηλεκτρονικής τάξης στο Webex.

Το σύστημα σέρνεται και κρασάρει ξανά  σε αρκετές περιοχές και εκφράζονται έντονες διαμαρτυρίες από εκπαιδευτικούς. Αλλοι πάντως καταφέρνουν να μπουν κανονικά. Αναφέρονται πολλά προβλήματα στον ήχο.

Υπενθυμίζεται πως και η προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε με σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του Webex, καθώς «έπεσε» η πλατφόρμα της εταιρίας. 

Ακολουθούν ενδεικτικές αναφορές εκπαιδευτικών τις τελευταίες ώρες που λάβαμε με μέιλ είτε αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα αλληλοβοήθειας Εξ αποστάσεως εκπαίδευση στο facebook:

Είμαι εκπαιδευτικός στη Γ αθηνας και δεν μπορούν ούτε τα παιδιά ούτε εμείς να συνδεθούμε στους νέους συνδέσμους που μας έχουν αποσταλεί. 

Κατά 2:30 πμ χαραματα συνδεθηκα webex room κι έστειλα μέσω eclass ενημερωτικά στους μαθητες που είναι εγγεγραμμένοι στο ΠΣΔ.
Επειδή 12:00πμ έχω ονλαιν μάθημα, θέλω να έχετε αποσυνδεθεί όλοι σας τοτε ωστε να μπορώ να ξαναμπώ και να λέω σε όλους τι ωραία που δούλεψε...

Άγιος Δημήτριος, Αττικής Ουτε εδώ μπαίνει... Γελάνε και οι πετρες.....

Με τίποτα δεν μπορούμε να μπούμε από Σχοινούσα. Ούτε και στην εφαρμογή δεν μπορώ να μπω για να κάνω sign out και να βάλω το καινούργιο λινκ που μου έστειλαν

Βέροια συνδέθηκα αλλά οι μαθητές είχαν πρόβλημα, τους πετούσε συνεχώς έξω...
τεράστιο πρόβλημα και με τον ήχο... συνεννόηση καταλαβαίνετε...συνεχώς try again....
ΠΣΔ επίσης πρόβλημα...
Mαθημα 1η ώρα...
Κατά τα άλλα, όλα οκ...

Δεν μπορώ να συνδεθώ μέχρι τώρα, 9:00. Για λίγα δευτερόλεπτα άνοιξε το ΠΣΔ, μπήκα στο eclass μου και στο webmail, όπου μου έχουν σταλεί δύο μηνύματα (κατά το SMS που πήρα στις 12:26 τα μεσάνυχτα). Πρόλαβα να δω του τίτλους τους, το ένα αναφέρεται στη κατεύθυνση της Γ λυκείου. Αλλά πριν τα ανοίξω με πέταξε...

Ξάνθη, 1η ώρα αδύνατον να με ακούσουν οι μαθητές. Ο ήχος μου κάκιστος, ενώ κατάφεραν να συνδεθούν μόνο οι μισοί

Από 1ο ΕΠΑ.Λ Καρπενησίου οι περισσοτεροι συνάδελφοι "μπήκαν" κανονικά την 1η ώρα. Οψόμεθα...

Θεσσαλονίκη, δεν μπορώ να συνδεθώ, προσπαθώ από τις 8:15

Ξάνθη: Ολα μια χαρά

alfavita.gr



Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.