Τηλεκπαίδευση: Προβλήματα και σήμερα στο Webex μετά το «φιάσκο» της Δευτέρας-ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ...


Για δεύτερη ημέρα συνεχίζονται τα προβλήματα στην τηλεκπαίδευση με δεκάδες εκπαιδευτικούς να αναφέρουν πως δεν μπορούν να συνδεθούν ούτε σήμερα στην πλατφόρμα της Webex.

Όπως φαίνεται στο χάρτη προβλημάτων του webex σήμερα, Τρίτη η Ελλάδα εμφανίζει το μεγαλύτερο προβλήματα  σε αντίθεση με άλλες χώρες όπου χρησιμοποιείται το σύστημα. 


Αν και η Γ.Γ του υπ. Παιδείας δήλωσε νωρίτερα στην ΕΡΤ πως τα προβλήματα ξεπεράστηκαν και εντός της ημέρας θα αποσταλούν νέοι σύνδεσμοι και κωδικοί στους εκπαιδευτικούς, τα προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν κάνοντας δύσκολη τη ζωή εκπαιδευτικών και μαθητών.

Μάλιστα, το υπουργείο Παιδείας δε δίστασε νωρίτερα σε νέα του ανακοίνωση να ρίξει την ευθύνη στους εκπαιδευτικούς για το πρόβλημα στο σύστημα ζητώντας να μην μπαίνουν εκτός ωραρίου.

ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ...


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.