Αδιανόητο! Το Twitter συνεχίζει να λογοκρίνει τα μηνύματα του Προέδρου Τραμπ!Ο κολοσσός της τεχνολογίας εξακολουθεί να λογοκρίνει τα μηνύματα του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών που αφορούν την εκλογική διαδικασία!

Κάποτε τα πραξικοπήματα γινόντουσαν με τα τανκς. Τώρα φαίνεται ότι οι παγκόσμιοι οικονομικοί κολοσσοί μπορούν να επεμβαίνουν ακόμα και να λογοκρίνουν μηνύματα πολιτικών. Και όχι κάποιων οποιονδήποτε πολιτικών, αλλά του θεωρούμενου πλανητάρχη! Του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών!

ην τελευταία ώρα, δύο απανωτά μηνύματα του προέδρου Τραμπ λογοκρίθηκαν από το Twitter, γεγονός που πρακτικά συνιστά καταστρατήγηση του Συντάγματος. Χωρίς μάλιστα καμία συνέπεια για τον γίγαντα του διαδικτύου. Έχουμε μπει σε μία εξαιρετικά ζοφερή περίοδο, μία περίοδο που παραπέμπει σε οργουελικό μυθιστόρημα, όπου η ελευθερία του λόγου είναι έρμαιο της οικονομικής εξουσίας, έρμαιο των ισχυρών. Δημοκρατικά εκλεγμένοι ηγέτες υπόκεινται στην λογοκρισία των οικονομικά ισχυρών, και αντί να ξεσηκωθούν οι λαοί, γίνονται παθητικοί Θεατές του βιασμού του πολιτεύματος.

Τι έγραφαν τα μηνύματα που λογοκρίθηκαν;

Το πρώτο μήνυμα έγραφε: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ!

Είναι αδιανόητο να λογοκρίνεται αυτό το μήνυμα! Είναι πραγματικά αρρωστημένο!

Το δεύτερο μήνυμα λέει: Όλες οι πρόσφατες πολιτείες που διεκδικεί ο Μπάιντεν θα αμφισβητηθούν νομικά από εμάς για απάτη ψηφοφόρων και απάτη των πολιτειακών εκλογών. Πολλές αποδείξεις – απλώς δείτε τι μεταδίδουν τα μέσα. ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ! Πρώτα η Αμερική!

Δηλαδή το Twitter λογοκρίνει μήνυμα του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, στο οποίο ανακοινώνει ότι θα κινηθεί νομικά! Μιλάμε για ένα πραγματικό, ξεκάθαρο πραξικόπημα.


https://www.newsbreak.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.