Πρωτοφανής δικτατορία των πολυεθνικών! Το Twitter λογοκρίνει την αποκάλυψη του Τραμπ που αποδεικνύει την νοθεία!

.


 Πρωτοφανής δικτατορία των πολυεθνικών, με θύμα ακόμα και τον ίδιο τον πρόεδρο της Αμερικής! Πριν από 5 λεπτά ο πρόεδρος Τραμπ ανέβασε Τα στοιχεία που αποδεικνύουν την εκλογική Νοθεία, καθώς οι επιστολικές ψήφοι στο Michigan στο απόλυτο σύνολό τους, κατευθύνθηκαν στο Μπάιντεν, ανατρέποντας το αποτέλεσμα! Μιλάμε για σύνολο 128.000 ψήφων που στο σύνολό τους πιστώθηκαν στο Μπάιντεν!

Τότε, εκατομμύρια χρήστες του Twitter ήταν με έκπληξη το Twitter να λογοκρίνει την αποκάλυψη! Δηλαδή το Twitter λογοκρίνει τον ίδιο τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών και αποκρύπτει τα στοιχεία που αποδεικνύουν την νοθεία! Μιλάμε για παγκόσμια Δικτατορία, για παγκόσμια απειλή κατά της ανθρωπότητας!

https://www.triklopodia.gr

 

 Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.