Οι Rudy Giuliani & Sidney Powell λένε ότι έχουν αρκετές αποδείξεις για την ανατροπή των εκλογικών αποτελεσμάτων σε πολλές πολιτείες



Ο Rudy Giuliani και ο Sidney Powell, μέλη της νομικής ομάδας του Προέδρου Trump, αμφότεροι ισχυρίστηκαν ότι έχουν αρκετά στοιχεία για να ανατρέψουν τα αποτελέσματα των εκλογών σε πολλές πολιτείες υπέρ του Trump.

Ο Giuliani είπε στον οικοδεσπότη «Sunday Morning Futures» τον Mario Bartiromo ότι συγκέντρωσε αρκετά στοιχεία που δείχνουν ότι πολλές πολιτείες χρησιμοποίησαν διεφθαρμένα εκλογικά λογισμικά όπως το Dominion και το Smartmatic ειδικά για να μεταφέρουν ψήφους από τον Τrump στον Biden



«Μπορώ να αποδείξω ότι το έκαναν στο Μίσιγκαν. Μπορώ να το αποδείξω με μάρτυρες », είπε ο Giuliani. "Εξετάζουμε τα υπόλοιπα."

«Και όμως, κάθε μία από αυτές τις πολιτείες, έχουμε ήδη τεκμηριώσει περισσότερα από αρκετά παράνομα ψηφοδέλτια για να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα σε αυτήν την πολιτεία».

Παρομοίως, η Πάουελ απηχεί τη λήψη του Giuliani αργότερα στο πρόγραμμα, σημειώνοντας ότι έχει «τόσα αποδεικτικά στοιχεία», συμπεριλαμβανομένης μαρτυρίας ότι το λογισμικό ψηφοφορίας έκλεψε «εκατομμύρια» ψήφους από τον Τραμπ.

«Είμαστε αποφασισμένοι να ανατρέψουμε τα αποτελέσματα των εκλογών σε πολλές πολιτείες και ο Πρόεδρος Τραμπ κέρδισε όχι μόνο εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους αλλά και εκατομμύρια ψήφους που μετατοπίστηκαν από αυτό το λογισμικό που σχεδιάστηκε ρητά για αυτόν τον σκοπό», δήλωσε η Πάουελ. είπε.

 

Έχουν ορκιστεί μάρτυρες για το γιατί σχεδιάστηκε το λογισμικό. Σχεδιάστηκε για να διενεργήσει εκλογές. Ενημερώθηκε πλήρως για αυτό. Είδε να συμβαίνει σε άλλες χώρες. Εξήχθη διεθνώς για κέρδος από άτομα που βρίσκονται πίσω από το Smartmatic και το Dominion. "


«Το έκαναν σκόπιμα», πρόσθεσε η Πάουελ. Υπολογίστηκε και το έκαναν πριν. Έχουμε στοιχεία από το 2016 στην Καλιφόρνια. Έχουμε τόσα πολλά στοιχεία που νιώθω σαν να μπαίνει μέσα από έναν εύκαμπτο σωλήνα. "

Ο Πρόεδρος Τραμπ υπενθύμισε στον αμερικανικό λαό ότι οι εκλογές ήταν απατεώνες και ότι πρέπει να ξεκινήσει μια νομική διαδικασία πριν από την πιστοποίηση των τελικών αποτελεσμάτων.



 


https://www.infowars.com/

Επιμέλεια *Μετάφραση ΝΑΤΑΣΑ

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.