Ανακοινώνεται ολικό lockdown στη Θεσσαλονίκη


Νέα αυστηρά μέτρα  ανακοινώνει η κυβέρνηση το απόγευμα στην ενημέρωση που θα γίνει στις 18:00 για την πορεία της εξάπλωσης του κορονοϊου.

Με τη θετικότητα στη Θεσσαλονίκη να φθάνει στο 32% τα λόγια του Υπουργού Υγείας κατά τη χθεσινή ενημέρωση αντηχούν την κρισιμότητα της κατάστασης στη περιφέρεια. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του News4Health, στο σχέδιο της κυβέρνησης είναι να περιοριστούν περαιτέρω οι δραστηριότητες, με επαναφορά του ωραρίου καθολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 21.00 αν όχι και νωρίτερα. Κατ' επέκταση, αναμένεται να αυξηθεί το ποσοστό υποχρεωτικής τηλε-εργασίας, αλλά και κλείσιμο όλων των σχολικών μονάδων και των δημοτικών.Στους δρόμους της Θεσσαλονίκης κλιμάκια ελέγχου με επικεφαλής την αστυνομία αναμένεται να πραγματοποιούν εξονυγχιστικούς ελέγχους, για να αποφευχθούν όλα τα φαινόμενα μικρών ή μεγάλων συνωστισμών.

News4Health

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.