Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη σε συγκέντρωση κατά του lockdown


Ένταση και διαπληκτισμοί προκλήθηκαν μεταξύ της ΕΛ.ΑΣ και των διαδηλωτών, που πραγματοποίησαν νωρίτερα συγκέντρωση κατά του lockdown μπροστά στον Λευκό Πύργο, στη Θεσσαλονίκη.

Οι διαδηλωτές αρνήθηκαν να φύγουν από την περιοχή και μάλιστα, λίγο πριν εμφανιστεί το περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. με το ηχητικό μήνυμα, κάποιοι από αυτούς ξεκίνησαν να τους βρίζουν τους αστυνομικούς που είχαν αρχίσει να διενεργούν τους προβλεπόμενους ελέγχους.

Στη συνέχεια οι διαδηλωτές, πραγματοποίησαν πορεία επί της Λεωφόρου Νίκης ενώ ισχυρές δυνάμεις τις ΕΛΑΣ τους ακολουθούσαν από το Λευκό Πύργο έως και την Αριστοτέλους όπου διαλύθηκαν.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, αρκετοί έφευγαν από στενά ενώ στις προσπάθειες των αστυνομικών να βεβαιώσουν παραβάσεις πάλι υπήρξε έντονη αντίδραση.

Τελικά λίγη ώρα μετά οι διαδηλωτές διαλύθηκαν, ενώ οι αστυνομικοί συνέχιζαν να βεβαιώνουν παραβάσεις.

Το κάλεσμα για τη σημερινή συγκέντρωση, φαίνεται πως έγινε μέσω των Social Media ενώ ηλικίες των συγκεντρωμένων είναι μεταξύ 16-30.

Πηγή: GRTimes.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.