Μητσοτάκης: «Στο lockdown ο κόσμος αποταμιεύει χρήματα για να τα ξοδέψει μετά»


Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι από την πρωθυπουργική «ρήση» ότι γνωρίζει πως μερικοί είναι εξαρτημένοι από τον μισθό τους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξαναχτύπησε, λέγοντας ότι στο lockdown ο κόσμος αποταμιεύει χρήματα για να τα ξοδέψει μετά…

Μιλώντας στον δημοσιογράφο John Defterios, σε μια συνέντευξη που προβλήθηκε στο 5ο EU – Arab World Summit, ο Κ. Μητσοτάκης είπε, πως «είμαι σίγουρος πως η ανάκαμψη θα είναι ισχυρότατη μόλις έχουμε το εμβόλιο. Στην Ελλάδα οι αποταμιεύσεις αυξάνονται, που σημαίνει πως ο κόσμος θα θέλει να προβεί σε δαπάνες όταν η πανδημία τελειώσει. Και οι επιχειρήσεις θα θέλουν να επενδύσουν. Και οι έξυπνες επιχειρήσεις ήδη επενδύουν».

Επειδή είναι προφανές πως ο «κόσμος» στον οποίο αναφέρεται ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να είναι οι εργαζόμενοι της αναστολής σύμβασης, των 500 και 700 ευρώ, οι άνεργοι της καραντίνας και της κρίσης που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη με αφορμή την πανδημία, τότε συνάγεται το συμπέρασμα ότι στο μυαλό του έχει την ελίτ που εκπροσωπεί σε πολιτικό επίπεδο.

Ιδιαίτερης ψυχαγωγικής αξίας, δεδομένου του φιάσκου της τηλεκπαίδευσης, ήταν και η πρωθυπουργική αποστροφή στις «σύγχρονες τηλεπικοινωνιακές υποδομές» που διαθέτει η χώρα…

Πηγή : tvxs.gr

επιμελεια ΑΝΝΙΩ

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.