Καθολικό lockdown με ανοιχτά σχολεία στη Θεσσαλονίκη και Σέρρες



Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΑΤΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ,ΕΝΦΙΑ  ΚΤΛ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΛΗΓΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕ ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Σε τοπικό αλλά καθολικό lockdown μπαίνουν από αύριο, Τρίτη, η Θεσσαλονίκη και οι Σέρρες, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Όπως τόνισε ο ίδιος, η μόνη διαφορά σε σχέση με τον Μάρτιο θα είναι ότι τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα παραμείνουν ανοιχτά.

Αυτό σημαίνει πως οι πολίτες θα πρέπει να στέλνουν SMS πριν τις μετακινήσεις τους, ενώ οι λόγοι για τους οποίους θα μπορούν να κυκλοφορούν θα είναι -όπως άλλωστε και στο γενικό lockdown του Μαρτίου- συγκεκριμένοι.

Μάλιστα, ειδικά για το διάστημα από τις 21:00 μέχρι τις 5:00 της επόμενης ημέρας απαγορεύεται η κυκλοφορία με εξαίρεση τις μετακινήσεις για λόγους εργασίας και υγείας.

Την ίδια ώρα, από Τρίτη απαγορεύονται όλες οι εσωτερικές και διεθνείς πτήσεις για μη ουσιώδεις λόγους από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Τα μέτρα σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες
Κλειστό θα είναι και το λιανεμπόριο σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες, οι οποίες πλέον εντάσσονται στη Ζώνη Γκρι, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των χώρων εστίασης, πλην της κατ’ οίκον διανομής φαγητού και της παραλαβής από το κατάστημα.

Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των χώρων ψυχαγωγίας, πολιτισμού και άθλησης: Κλείνουν μπαρ, καφέ, κινηματογράφοι, μουσεία, θέατρα και κλειστά γυμναστήρια.

Απαγορεύονται οι μετακινήσεις εκτός των δύο νομών.



Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.