Jumbo: Νοκ άουτ το e-shop έως τις 26 Νοεμβρίου - «Δεχθήκαμε πρωτόγνωρο όγκο παραγγελιών»


Η μεγάλη ζήτηση φαίνεται να έβγαλε νοκ άουτ το e-shop των Jumbo που «κατεβάζει ρολά» έως τις 26 Νοεμβρίου λόγω του μεγάλου όγκου παραγγελιών εν μέσω lockdown.

Υπομονή έως τις 26 Νοεμβρίου θα πρέπει να κάνουν οι καταναλωτές που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το e-shop των Jumbo καθώς η γνωστή αλυσίδα ανακοίνωσε το κλείσιμό του εξαιτίας του τεράστιου όγκου παραγγελιών. 

Όσοι επισκεφθούν το e-shop της μεγάλης αλυσίδας θα δουν το εξής μήνυμα: 

«Αγαπητοί φίλοι του Jumbo, η αγάπη σας μας έβγαλε νοκ άουτ! Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ έως 26 Νοεμβρίου, ώστε να εξυπηρετήσουμε απρόσκοπτα τον μέχρι τώρα τεράστιο όγκο παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε που προτιμάτε τον κόσμο των Jumbo και λυπούμαστε ειλικρινά για την αναστάτωση. Θα είμαστε σύντομα κοντά σας».
Κύκλοι της εταιρείας ανέφεραν στο Sputnik ότι από τις πρώτες ημέρες της δεύτερης καραντίνας το e-shop δέχτηκε μεγάλο όγκο παραγγελιών κυρίως σε χριστουγεννιάτικα είδη αλλά και πολλές που αφορούσαν σε χαρτικά, γραφική ύλη και σχολικά είδη.

«Ειδικά τα τελευταία είδη τα χρειάζονται έντονα γονείς και μαθητές και με τα βιβλιοπωλεία κλειστά φιλτράρουμε εμείς αυτή την ανάγκη. Τα ίδια και με τα χριστουγεννιάτικα είδη. Οι περισσότεροι έχουν αρχίσει να στολίζουν. Πρέπει όταν ανοίξει ξανά το λιανέμποριο βιβλιοπωλεία και μαγαζιά με εποχικά είδη να είναι από τα πρώτα που θα πατήσουν το on» επισημαίνουν.

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο και για «πρόβλημα με τις εταιρείες κούριερ», ωστόσο, όπως διευκρινίζουν, αυτό που συμβαίνει τώρα με την γνωστή αλυσίδα είναι συνολικό, δηλαδή απίστευτος όγκος παραγγελιών και ανεφοδιασμός εν μέσω καραντίνας και κούριερ.

sputniknews.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.