JP Morgan: «Στις 20 Ιανουαρίου μπορεί να ορκιστούν πρόεδροι των ΗΠΑ και ο Ν.Τραμπ και ο Τ.Μπάιντεν»


Ο CEO της JP Morgan εξέδωσε προειδοποίηση προς τους πελάτες της ότι η προεδρική εκλογή στις ΗΠΑ είναι ακόμα «ρευστή» και υπάρχει πιθανότητα να μην αναδειχτεί νικητής μέχρι τις 20 Ιανουαρίου και... να έχουμε διπλή ορκωμοσία στον Λευκό Οίκο!

Συγκεκριμένα στο επίσημο δελτίο της ο διευθύνων σύμβουλος της JP Morgan, παρουσιάζει την πιθανότητα της διπλής ορκωμοσίας στις 20 Ιανουαρίου του Ν.Τραμπ και του Τ.Μπάιντεν

Δηλαδή όπως αναφέρει υπάρχει πιθανότητα, ο νυν πρόεδρος να ορκίζεται ανανεώνοντας την θητεία του σε ένα χώρο στον Λευκό Οίκο και λίγα μέτρα πιο πέρα να ορκίζεται πρόεδρος ο διεκδικητής από την πλευρά των δημοκρατικών Τ.Μπάιντεν.

Σε αυτή την περίπτωση που επιμείνει ο Τ.Μπάιντεν ότι κέρδισε τις εκλογές χωρίς νοθεία,  σημειώνει η JP Morgan θα υπάρξουν εξαιρετικά αρνητικές επιπτώσεις στην παγκόσμια οικονομία που θα επηρεάσουν και το παγκόσμιο οικονομικό γίγνεσθαι.

Είναι γεγονός ότι οι ηγέτες της ΕΕ έχουν αναγνωρίσει τον Μπάιντεν όπως και η Κίνα, ενώ οι ηγέτες του υπόλοιπου πλανήτη δεν έχουν αναγνωρίζει κανέναν.
 

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.