Eπίθεση στο Κεμπέκ του Καναδά με νεκρούς και τραυματίες


Επίθεση σημειώθηκε στο Κεμπέκ του Καναδά, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για δύο νεκρούς και πέντε τραυματίες.

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές του Καναδά μετά από επίθεση που σημειώθηκε στο Κεμπέκ. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο νεκρούς και πέντε τραυματίες. 

Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την κατάστασή τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδονται από το Sputnik, οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει στη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη.
Πρόκειται για έναν άνδρα ντυμένο με μεσαιωνική αμφίεση, οποίος φέρεται να επιτέθηκε σε αρκετά άτομα με κάποιου είδους ξίφος.
Η επίθεση σημειώθηκε κοντά στο κτίριο της Εθνοσυνέλευσης και προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα κίνητρα του δράστη. 

«Προσοχή. Λίγο μετά τη 01:00, η αστυνομία συνέλαβε τον ύποπτο. Ζητάμε από τους πολίτες του Κεμπέκ να μείνουν στα σπίτια τους καθώς η έρευνα συνεχίζεται», αναφέρεται σε ανάρτηση της αστυνομίας στο Twitter.

sputniknews.gr
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.