Γερμανικό ΥΠΕΞ : ¨Το σύνολο της Τουρκίας περιοχή επικίνδυνη για covid 19¨


Η Γερμανία κήρυξε το σύνολο των χωρών Τουρκίας, Ιταλίας και Σουηδίας, όπως και μέρη των χωρών Πορτογαλία, Δανία, Αυστρία και Ελλάδα ως περιοχές επικίνδυνες Covid 19. Στην ανακοίνωση που έγινε από το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών αναφέρεται πως : “συμφωνία με την Τουρκία καταργήθηκε και οι περιοχές Αττάλεια, Σμύρνη, Αϊδίνιο, Μούγλα, όπως και όλη η χώρα κηρύχθηκε επικίνδυνη”.

…….

H Γερμανία ανακοίνωσε ότι από τις 9 Νοεμβρίου κηρύσσει όλη την Τουρκία ως περιοχή επικίνδυνη για Kovid 19. ……. Σύμφωνα με την είδηση από την εφημερίδα Σοζτζού, το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών στην ανακοίνωσή του αναφέρει πως “Η Τουρκία δεν προσμετρά ως κρούσματα αυτούς που είναι θετικοί στον ιό αλλά δεν έχουν κρούσματα της αρρώστιας. Για αυτό το λόγο καταργήθηκε η συμφωνία που έγινε με την Τουρκία και οι τέσσερις περιοχές μαζί με το σύνολο της χώρας κηρύχθηκαν επικίνδυνες περιοχές”.

Almanya Türkiye’yi koronavirüs risk bölgesi ilan etti! Anlaşma iptal edildi – Haber   6/11/2020

Σχ. : Πλην όμως είναι γνωστό πως η Τουρκία εδώ και πολλούς μήνες έχει αυτόν τον τρόπο καταμέτρησης. Η  Γερμανία προφανώς δεν ήθελε να την θίξει… Και την ενέταξε τώρα που τελείωσε η τουριστική περίοδος…

tourkikanea.gr
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.