Τηλεκπαίδευση: Στα ιδιωτικά κάνουν μάθημα, στα δημόσια μένουν στο... connecting της Cisco


Τη ...«δύναμη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας» σε σχέση με τα δημόσια βλέπει ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Παιδείας Ευριπίδης Στυλιανίδης πίσω από τα προβλήματα της τηλεκπαίδευσης σε όλη την Ελλάδα - Νίκος Φίλης: «το ακούσαμε κι αυτό!»

Σήμερα σε πάνελ του Open TV, ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Παιδείας Ευριπίδης Στυλιανίδης, απαντώντας στο ερώτημα της δημοσιογράφου Ντόρας Κουτροκόη πως «έχουν δημιουργηθεί με την τηλεκπαίδευση μαθητές δύο ταχυτήτων, στα ιδιωτικά σχολεία να κάνουν μάθημα και στα δημόσια να μένουν στο... connecting της Cisco» απάντησε ότι... «αυτό δείχνει τη δύναμη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας»!

Ν. Φίλης: Φτάνει πια!
«Του απάντησα φυσικά αμέσως ότι αυτό που πραγματικά δείχνει είναι την παράλυση της κυβέρνησης και την έλλειψη προετοιμασίας σε όλα, για κάτι που οι πάντες βλέπαμε ότι έρχεται. Φτάνει πια» δήλωσε ο Νίκος Φίλης και προσέθεσε: 

Θα έπρεπε να κρύβονται και όχι να διαφημίζουν ξεδιάντροπα την ιδιωτική εκπαίδευση αφού πρώτα έχουν κάνει μέσα σε 15 μήνες ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να διαλύσουν το δημόσιο σχολείο. Να φύγουν!


alfavita.gr


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.