Επίταξη δυο κλινικών στη Θεσσαλονίκη


Σε επίταξη δύο κλινικών στη Θεσσαλονίκη προχωρά το υπουργείο Υγείας, μετά την άρνηση χθες από τους κλινικάρχες να  συνεργαστούν. 

Βάση του σχεδίου που έχει εκπονήσει το υπουργείο Υγείας και στο πλαίσιο του σχετικού νόμου που έχει ψηφιστεί στη Βουλή, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, «από σήμερα 20/11/2020 με βάση το ΦΕΚ 5148, επιτάσσονται 2 ιδιωτικά θεραπευτήρια και το προσωπικό τους και τίθενται στη διάθεση της 4ης ΥΠΕ».

Πρόκειται για τη Γενική Κλινική Λυσίμαχος του προέδρου των ιδιωτικών κλινικών Γρηγόρη Σαραφιανού και την Euromedica Θεσσαλονίκης.

Ποιοι είναι όμως οι ιδιοκτήτες των κλινικών αυτόν που 'αρνήθηκαν' και τελικά επιτάχθηκαν αλλά θα πληρωθούν κανονικά σύμφωνα με το ΦΕΚ!!!

Η Euromedica ανήκει στον Θωμά Λιακουνάκο!!! Τον γνωστό  αυτοδημιούργητο επιχειρηματία  και «εθνικό προμηθευτή» οπλικών συστημάτων, που απασχολούσε σε καθημερινή βάση την εγχώρια σόουμπιζ, για να καταλήξει το 2015 στον Κορυδαλλό και στη συνέχεια για έναν χρόνο «φυλακισμένος με "βραχιολάκι"» στη βίλα του στο Ψυχικό, κατηγορούμενος για μίζες σε πολιτικούς. Ο ίδιος διατηρούσε και οικονομική εφημερίδα που κλείνοντας την άφησε στο δρόμο απλήρωτους δεκάδες εργαζομένους....

Όσο για την Γενική Κλινική Λυσίμαχος , ο Λυσίμαχος Σαραφιάδης ήταν ιατρός και πολιτικός με τις κυβερνήσεις του Γεωργίου Παπανδρέου και αργότερα με την ΕΡΕ του Κωνσταντίνου Καραμανλή, βουλευτής της εκλογικής περιφέρειας Χαλκιδικής. Σήμερα την κλινική διευθύνει ο γιος του Γρηγόρης Σαραφιάδης. Η κλινική είχε βγει πέρυσι σε πλειστηριασμό για χρέη αλλά σώθηκε την τελευταία στιγμή.

Μήπως  όλη η φασαρία έγινε για να μπουν στο παιχνίδι ιδιώτες;




Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.