Ξαναχάθηκαν οι ανήλικες από τη δομή φιλοξενίας στην Αγία Παρασκευή! Πήραν κι άλλη μαζί τους!



Το «Χαμόγελο του Παιδιού» σήμανε συναγερμό για τέσσερις ανήλικες που αγνοούνται.
Και οι τέσσερις  εξαφανίστηκαν το πρωί της Πέμπτης από τη Δομή Φιλοξενίας στην Αγία Παρασκευή.

Η  Πελαγία Κ. έχει ύψος 1.58, είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε σκούρο φούτερ και μαύρη φόρμα.

Η  Αμάντα Σ. έχει ύψος 1.62, αδύνατη με ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Εκείνη την ημέρα φορούσε μαύρο φούτερ και μαύρη φόρμα.

Η Ιωάννα-Μαρία Μ. έχει ύψος 1.58, με μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Όταν εξαφανίστηκε φορούσε σκούρο φούτερ και μαύρη φόρμα.

Η Σάλη Σ. έχει ύψος 1.50, είναι αδύνατη με μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο φούτερ και μαύρη φόρμα.

Και οι τέσσερις κρατούσαν σακίδιο πλάτης.

Για τις τρεις από τις τέσσερις είχε βγει Missing Alert πριν από μέρες όταν έφυγαν από τη Δομή που φιλοξενούνταν αλλά επέστρεψαν μετά από ώρες.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000», στο «Τούνελ»  καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.