Κατώτεροι των περιστάσεων οι επιστήμονες δήλωσε ο Κυρανάκης


Κριτική στους επιστήμονες που έχουν καθυστερήσει να βρουν εμβόλιο για τον κορονοϊό άσκησε ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ενώ ανέφερε ότι οι επιστήμονες έχουν εμφανιστεί κατώτεροι των περιστάσεων.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό KΟΝΤRA ανέφερε ότι η κυβέρνηση από την αρχή της πανδημίας ακούει τους επιστήμονες και πρόσθεσε:

«Το αν αυτό που λένε οι επιστήμονες είναι σωστό ή λάθος, θα το εκτιμήσουμε συνολικά στο τέλος αυτής της πανδημίας που ελπίζω αυτό το τέλος να είναι πάρα πολύ σύντομα».


Μάλιστα συνέχισε λέγοντας ότι σε αυτή την κατεύθυνση η επιστημονική κοινότητα «έχει καθυστερήσει υπερβολικά. Και έχει σταθεί κατώτερη των περιστάσεων».

Σημειώνεται ότι στο διάγγελμά του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ζητήσει να μην αμφισβητούνται οι επιστήμονες.

sputniknews.gr
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.