Η Χούντα των Νεοταξιτών σέρνει τις ΗΠΑ στα πρόθυρα του Εμφυλίου! Άγρια επεισόδια έξω από εκλογικά κέντρα



Σε απόλυτο θρίλερ εξελίσσεται η αναμέτρηση στις αμερικανικές εκλογές, καθώς ο επόμενος ένοικος του Λευκού Οίκου θα κριθεί το πρωί της 5ης Νοεμβρίου, όταν θα καταμετρηθούν όλες οι ψήφοι στις κρίσιμες Πολιτείες.
Το αμερικανικό δίκτυο FOX ανήρτησε, πριν από λίγο, την πρόβλεψη ότι ο Μπάιντεν κερδίζει το Μίσιγκαν. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται μία μόνο νίκη στις Πολιτείες-κλειδιά για να γίνει ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Εφόσον επιβεβαιωθεί η πρόβλεψη του FOX, ο Τζο Μπάιντεν συγκεντρώνει 264 εκλέκτορες από τους 270 που απαιτούνται για να ανακηρυχθεί νικητής, έναντι 214 του Τραμπ. Την ίδια πρόβλεψη κάνει και το Politico.

Διαδηλώσεις και επεισόδια έξω από εκλογικά κέντρα

 

Διχασμό έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η αμφισβήτηση του εκλογικού αποτελέσματος από τον Ντόναλντ Τραμπ σε διάφορες πολιτείες.

Μετά την ανακοίνωση του προεκλογικού επιτελείου του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου, ότι κατέθεσε προσφυγή στις δικαστικές αρχές του Μίσιγκαν ζητώντας να σταματήσει η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων, υπήρξαν αντιδράσεις και από τους ψηφοφόρους.

Διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από μια εκλογική εγκατάσταση στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν και φώναζαν «Σταματήστε την καταμέτρηση».
Την ίδια ώρα συγκεντρωμένο πλήθος έξω από την κεντρική βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης απαιτεί να καταμετρηθούν όλες οι ψήφοι, καθώς ο κόσμος περιμένει τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών.

Μάλιστα ο Ντόναλντ Τραμπ  ανέβασε ένα δημοσίευμα στο Twitter που δείχνει ότι έχει προκληθεί χάος έξω από εκλογικό κέντρο καταμέτρησης επιστολικών ψήφων στο Ντιτρόιτ, το οποίο «σφραγίζεται».


https://theflagreport.com


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.