Δεν πληρώνουν τη νίκη Μπάιντεν στοιχηματικές εταιρείες



Οι εκλογές στις ΗΠΑ δεν έχουν τελειώσει ακόμη για έναν παίκτη στο Ηνωμένο Βασίλειο που πόνταρε 1 εκατομμύριο λίρες (1,3 εκατομμύρια δολάρια) στη νίκη του Τζο Μπάιντεν.

Το υπέρογκο στοίχημα τοποθετήθηκε στις 29 Οκτωβρίου στο Betfair Exchange, το μεγαλύτερο διαδικτυακό χρηματιστήριο στοιχημάτων στον κόσμο όπου οι προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ ήταν μακράν το μεγαλύτερο γεγονός στην ιστορία της πλατφόρμας.

Ο παίκτης, σύμφωνα με το CNN, δεν μπορεί ακόμη να εισπράξει τα κέρδη που ανέρχονται στο ποσό των  540.000 λιρών καθώς το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ δεν έχει ακόμα επισημοποιηθεί. Όπως δήλωσε ένας εκπρόσωπος της Betfair τη Δευτέρα «η απόδοση των κερδών θα γίνει μόλις επιβεβαιωθεί επίσημα το αποτέλεσμα».

Τα στοιχήματα διευθετούνται συνήθως μετά από την ανακοίνωση του νικητή από τα δίκτυα ειδήσεων και την ομιλία αναγνώρισης των αποτελεσμάτων από τον ηττημένο προεδρικό υποψήφιο, ανέφερε η πλατφόρμα την Παρασκευή. Αλλά αυτή η προεδρική αναμέτρηση είναι διαφορετική, καθώς ο απερχόμενος Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει ακόμη παραδεχτεί την ήττα και συνεχίζει να πιέζει τους δικηγόρους του να επιδιώξουν νομικές ενέργειες που θα καθυστερήσουν την επίσημη πιστοποίηση των αποτελεσμάτων.

«Θα διευθετήσουμε τα στοιχήματα μόνο όταν υπάρχει βεβαιότητα σχετικά με το ποιος υποψήφιος έχει τις προβλεπόμενες ψήφους», δήλωσε η Betfair σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της την Παρασκευή το απόγευμα. «Πριν από τη διευθέτηση των στοιχημάτων, πρέπει επομένως να περιμένουμε τη μέτρηση  ψήφων, τον απολογισμό και τυχόν πιθανές νομικές ενέργειες στα αποτελέσματα».

Ο παίκτης που υποστήριξε τον Μπάιντεν με το τρίτο μεγαλύτερο στοίχημα στην ιστορία της Betfair επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος, δήλωσε τη Δευτέρα ο εκπρόσωπος της Betfair.

Στην εταιρεία στοιχημάτων παίχθηκαν 567 εκατομμύρια λίρες (744 εκατομμύρια $), καθιστώντας το μεγαλύτερο γεγονός οποιουδήποτε είδους στην 20ετή ιστορία της. Οι εκλογές των ΗΠΑ του 2016 συγκέντρωσαν 199 εκατομμύρια λίρες (261 εκατομμύρια δολάρια), ενώ 51 εκατομμύρια λίρες (70 εκατομμύρια δολάρια) στοιχηματίστηκαν το 2017 με αντιπάλους τον Αμερικανό πρωταθλητή του μποξ Floyd Mayweather Jr. και τον Ιρλανδό μποξέρ Conor McGregor.

Με πληροφορίες CNN - Επιμέλεια: Λίνα Κυριακοπούλου


zougla.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.