Ματαιώνεται η πορεία για το Πολυτεχνείο


Την ματαίωση της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου είχε προαναγγείλει νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας: «Εφόσον έχουμε απαγόρευση δεν νοείται να γίνει καμία πορεία» δήλωσε μιλώντας στον Σκάι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Κατά τα λοιπά, ο κ. Χρυσοχοΐδης απηύθυνε έκκληση προς τους πολίτες όλης της χώρας να τηρήσουν τα μέτρα περιορισμού κατά της πανδημίας.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του προς δημοσιογράφους, προανήγγειλε παράλληλα ότι θα γίνουν σαρωτικοί έλεγχοι παρουσία εισαγγελέων για να αποτραπούν φαινόμενα συνωστισμού ενώ διευκρίνισε ότι, δεδομένης της μεγάλης κινητητικότητας που παρατηρείται στα διόδια από Αθήνα, από το Σάββατο το πρωί επιτρέπεται η επιστροφή στην πρωτεύουσα μόνο σε αυτούς που έχουν μόνιμη κατοικία στον τόπο της επιστροφής τους.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αναφορικά με την επικείμενη επέτειο της 17ης Νοεμβρίου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είπε:

«Φέτος δεν γιορτάσαμε την 25η Μαρτίου, δεν γιορτάσουμε την 28η Οκτωβρίου, δεν κάναμε μαζί Πάσχα. Το ίδιο θα συμβεί και με το Πολυτεχνείο. Είναι μία ευκαιρία για βαθιά συζήτηση με σεβασμό και κατάνυξη για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου και να αποδώσουμε στη μέρα το νόημα που πρέπει».

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.