Περήφανη η ΑΑΔΕ για τα πρόστιμα στους πολίτες! Βλέπει ισότητα και ισονομία!

Η ΑΑΔΕ με ποια ιδιότητα βγάζει τέτοιου είδους ανακοινώσεις;

Και μάλιστα σήμερα που κόμματα, βουλευτές και κομματικά στελέχη παραβίασαν τα μέτρα και ουδείς ενοχλήθηκε, ουδείς έκοψε πρόστιμα. Είναι πλέον ολοφάνερο πως ηδονίζονται με το να βασανίζουν τους πολίτες. Μετα το πρόστιμο θα έχει και φάλαγγα. 


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΙΣΟΣ...

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

Η ανακοίνωση που υπογράφει ο Διοικητής της Αρχής Άγγελος Μπίνης τονίζεται: 

Η Εθνική Αρχή Διαφάνειας, κατόπιν οριζόντιου ελέγχου, προχώρησε στην αποστολή χρηματικών καταλόγων στις οικείες ΔΟΥ για 247 διοικητικά πρόστιμα συνολικού ποσού 261.600€, που επέβαλαν οι Επιθεωρητές-Ελεγκτές της Αρχής το διάστημα Μαίου-Αυγούστου 2020 για μη τήρηση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας και δεν είχαν πληρωθεί μέχρι τις 16.11.2020
Με την αποστολή των χρηματικών καταλόγων ξεκινά η διαδικασία βεβαίωσης και είσπραξης αυτών μέσω των υπηρεσιών της ΑΑΔΕ.
Επισημαίνεται ότι η διαδικασία αυτή ενδυναμώνει το αίσθημα δικαιοσύνης και ισονομίας μεταξύ των πολιτών που εφαρμόζουν τα μέτρα του επιδημιολογικού συναγερμού με συνέπεια και με σεβασμό στην προστασία της δημόσιας υγείας.


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.