Οι Αζέροι κατέρριψαν ρωσικό ελικόπτερο πάνω από την ΑρμενίαΡωσικό ελικόπτερο Mi-24 καταρρίφθηκε στην Αρμενία κοντά στον οικισμό Yeraskh . Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας το ελικόπτερο καταρρίφθηκε ” περίπου στις 17.30 ώρα Μόσχας,σε πτήση προς ρωσική βάση μέσω του εδάφους της Δημοκρατίας της Αρμενίας στον εναέριο χώρο στον αρμενικό οικισμό του Yeraskh κοντά στα σύνορα της Αυτόνομης Δημοκρατίας του Nakhichevan (Δημοκρατία του Αζερμπαϊτζάν) .
Το ρωσικό ελικόπτερο Mi-24 χτυπήθηκε από πύραυλο από το έδαφος με αποτέλεσμα οι χειριστές να χάσουν τον έλεγχο και το ελικόπτερο να συντριβή σε ορεινή περιοχή στο έδαφος της Αρμενίας “.

militaire.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.