Κρατική ενίσχυση προς τους παράκτιους αλιείς από τον ΟΠΕΚΕΠΕ


Ο ΟΠΕΚΕΠΕ, ως αρμόδιος φορέας πληρωμής, ολοκλήρωσε την καταβολή της κρατικής ενίσχυσης ήσσονος σημασίας (de minimis) στον τομέα της παράκτιας αλιείας, στο πλαίσιο εφαρμογής του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 717/2014 της Επιτροπής (ΕΕ L190/45, 28.06.2014), μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων ελέγχων.


Το συνολικό ποσό πληρωμής ανέρχεται σε 11.293.857,03 ευρώ, αφορά σε  11.113 δικαιούχους και καλύπτεται από τον τακτικό προϋπολογισμό του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για τη στήριξη των δικαιούχων, οι οποίοι υπέστησαν ζημία λόγω των νομικών περιορισμών που επιβλήθηκαν κατά την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Από 13/11/2020, οι ενισχύσεις πιστώνονται σταδιακά, στους λογαριασμούς των δικαιούχων.


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.