Οι ά(χ)ριστοι των α(χ)ρίστων

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 9/11/2020
Καταστροφή και γελάκια πίσω από τις μάσκες.
Λόκνταουν απεξάρτησης από μισθό και εργασία.
Κατάθλιψη και πείνα. Φτώχεια και ένδεια....

Η ευθύνη μπαλάκι στους πολίτες για όλες τις αποτυχίες τους. 
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ. ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ''ΣΩΣΟΥΝ'' ΖΩΕΣ!

Ποιες ζωές; Αυτές που καταστρέψατε; Η πείνα και η ανέχεια, το χαμηλό βιωτικό επίπεδο θα έχει δεκαπλάσια θύματα σύμφωνα με το καλύτερο σενάριο...

Κινδυνεύουμε από ένα ιό που χτυπάει τα γηροκομεία(!)
Αναρωτήθηκε κανείς; 
Έβαλαν τη Χρυσή Αυγή στη φυλακή και τώρα δεν είναι εύκολη η ταμπέλα του φασίστα, βρήκαν αυτή του ψεκασμένου, του αρνητή και του συνωμοσιολόγου.

Χωρίς συνωμοσία δεν υπάρχει συνωμοσιολόγος κύριοι. Κι εσείς είστε συνωμότες
Όπως δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά.

Μας έφεραν  το πρόβλημα και τη λύση μαζί αλλά όχι την πραγματική λύση.
Τη λύση που τους βολεύει.
Ο σκοπός είναι να τα κάνουν όλα ψηφιακά με το πρόσχημα της προστασίας της δημόσιας υγείας, ώστε να αρπάξουν τις περιουσίες και τους κόπους του κοσμάκη.

Απάντηση για τα τεστ που χρηματοδοτήθηκαν για τον COVID-19 από το 2017 από την ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα δε μας έδωσαν, πέρασε στα ψιλά, Είναι κι αυτό συνωμοσία; Είναι στοιχεία από την ίδια την Τράπεζα.


Τους ηλικιωμένους δεν τους προστάτευσαν και έριξαν το μπαλάκι σ' εμάς. Πεθαίνουν οι ηλικιωμένοι στα γηροκομεία, όχι στα σπίτια με τα παιδιά τους. Πολυ επιλεκτικός δεν είναι αυτός ο ιός;

Χρέωσαν  τη χώρα ξανά κι ενώ όλες οι χώρες,  φυσικά πρώτη πρώτη η Γερμανία, δανείζονται με 0% από την ΕΚΤ εμείς βγαίνουμε στις αγορές και δανειζόμαστε από τη Γερμανία με 1,5% επιτόκιο!!!

Και μας χρέωσαν ξανά και μας σκοτώνουν ψυχικά, οικονομικά  και ηθικά. 

Αυτό κατάφεραν οι άχρηστοι των αχρήστων.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.