Ολικό το εμπάργκο της Σαουδικής Αραβίας στην Τουρκία με νόμο!



Από σήμερα, 15 Νοεμβρίου 2020, η Σαουδική Αραβία εφαρμόζει ολικό εμπάργκο κατά των τουρκικών προϊόντων.

Είναι μία ιστορική κίνηση που θα προκαλέσει τεράστια ζημιά στην Τουρκία, καθώς η απαγόρευση εισαγωγής τουρκικών προϊόντων έχει εφαρμοστεί με νόμο και για όλα τα προϊόντα καθώς και τα παράγωγα τους.

Η Σαουδική Αραβία αποτελούσε μια τεράστια αγορά για την Τουρκία, ειδικά στον τομέα των ζωικών προϊόντων και παραγωγών, καθώς η δυνατότητα παραγωγής ζωικών προϊόντων στην χώρα είναι περιορισμένη. Βόειο κρέας, πρόβειο, γάλα και παράγωγα, καθώς και πολλά προϊόντα υδατοκαλλιέργειας εισάγονταν από την Τουρκία στην Σαουδική Αραβία κατά δεκάδες εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Δίνοντας μία πολύτιμη ανάσα στην τουρκική οικονομία.
Αυτό σήμερα σταμάτα με νόμο του κράτους και δρακόντειες κυρώσεις για τυχόν παραβάτες. Ένα μεγάλο χτύπημα στην Τουρκία, που θα πρέπει οπωσδήποτε να το αντιγράψουμε.

https://www.newsbreak.gr

 

 Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.