Πεθαίνουν οι νησιώτες γιατί δεν υπάρχει ελικόπτερο μεταφοράς


Ένας άνθρωπος 60 ετών έχασε χθες τη ζωή του στη Φολέγανδρο. Δεν του δόθηκε η παραμικρή ευκαιρία για να σώσει τη ζωή του. Στις 16.00 το απόγευμα που τέθηκε θέμα άμεσης αερομεταφοράς του, δεν βρέθηκε ένα ελικόπτερο για να τον μεταφέρει έγκαιρα. Όταν το ελικόπτερο απογειώθηκε, όπως λένε οι πληροφορίες κι ενώ ήταν εν πτήση ο άνθρωπος εξέπνευσε.


Δεν είναι η πρώτη φορά και δυστυχώς δεν θα ΄ναι η τελευταία. Αυτό που εξοργίζει όμως είναι ότι οι νησιώτες θα μπορούσαν να είχαν εδώ και αρκετό καιρό την αεροπορική κάλυψη που τους αξίζει!

Από το 2017 το Ίδρυμα Νιάρχου έχει κάνει δωρεά δύο αεροπλάνων και δύο ελικοπτέρων μόνο για αεροδιακομιδές. Οι διαδικασίες ένταξης τους ξεκίνησαν, αλλά έχουμε 2020 και ακόμη ΔΕΝ έχουν ολοκληρωθεί. Υποτίθεται ότι η ΠΑ θα αναλάμβανε να διαχειριστεί αυτά τα ιπτάμενα μέσα.

Κάποιοι οφείλουν εξηγήσεις....
militaire.gr
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.