Με νόμο πλέον τεκμηριώνεται ότι όποιος Έλληνας έμεινε στη χώρα του και αγωνίστηκε, είναι κορόιδο


 


Όσοι Έλληνες πιστεύατε ότι είστε κορόιδα που μείνατε στην πατρίδα σας για να αγωνιστείτε, να πληρώνετε κανονικά τους φόρους σας, να προσπαθείτε να την σώσετε απέναντι στην λαίλαπα, πλέον μπορείτε να είστε σίγουροι. Το τεκμηρίωσε με νόμο η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μισό φόρο εισοδήματος για επτά χρόνια σε όσους Έλληνες επιστρέψουν στη χώρα είτε αν μεταφερθεί η θέση εργασίας στην Ελλάδα είτε αν οι ενδιαφερόμενοι εγκατασταθούν ως ελεύθεροι επαγγελματίες ή ως μισθωτοί σε άλλη επαγγελματική απασχόληση στην Ελλάδα, προβλέπει νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης. Που την ανακοίνωσε μάλιστα ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Εσείς που δεν φύγατε, που δεν ανοίξατε οφσόρ, που δεν κρύψατε εισοδήματα, που μείνατε στην πατρίδα σας για να αγωνιστείτε, είστε πλέον επισήμως και με νόμο κορόιδα. Αφού θα συνεχίσετε να πληρώνεται πλήρως τον φόρο εισοδήματος και τις δικές σας υποχρεώσεις.

https://www.newsbreak.gr

 Υ.Γ. Αυτοί οι ολίγοι που από χρόνια έλεγαν φώναζαν για όλα τα δεινά που έβλεπαν να έρχονται στην πατρίδα μας τους έλεγαν  τρελλούς  μη πειστικούς,ανόητους..Αλλά τελικά δυστυχώς είχαν δίκιο σε ότι έβλεπαν μπροστά για το τί θα γινόταν .Γιατί δεν πήραν ποτέ στα σοβαρά οι κρατούντες τις προτάσεις τους τις σκέψεις τους που ήταν κ είναι συνυφασμένες κ δεμένες με την ελληνική παραγωγική διαδικασία απο πάρα πολύ παλιά

ΝΑΤΑΣΑ

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.