Πλαστά αρνητικά τεστ στα σύνορα με την Αλβανία



Σύμφωνα με το Top Channel  της Αλβανίας, στην περιοχή της Κορυτσάς υπάρχουν εργαστήρια που παραποιούν τις απαντήσεις των αρνητικών δοκιμών του COVID-19 PCR, κι έτσι περνούν  στην ελληνική επικράτεια.


Πολλοί από αυτούς θέλουν να νοσηλευτούν σε ελληνικά νοσοκομεία σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, έτσι εξηγείται και το  βεβαρημένο ξαφνικά επιδημιολογικό φορτίο στην Ήπειρο και στη Μακεδονία.


Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του αλβανικού τηλεοπτικού δικτύου Top Channel , το κύκλωμα φέρεται να έκανε χρυσές δουλειές στην Κρυσταλλοπηγή, η οποία έκλεισε σήμερα το πρωί στις 6. «Το κύκλωμα μπορούσε να δράσει πολύ εύκολα στο σημείο διέλευσης της Κρυσταλλοπηγής. Το σταμάτησαν οι ελληνικές Αρχές, το σταμάτησαν οι αλβανικές Αρχές ύστερα από καταγγελίες στο Top Channel που κάναμε την έρευνα», δήλωσε ο ανταποκριτής του αλβανικού καναλιού.

με πληροφοριες απο  Top Channel


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.