Οι Αρμένιοι εξευτελίζουν τη Δύση με ντοκουμέντα για τον εξοπλισμό των Τούρκων!

Η επιτροπή των Αρμενίων στις ΗΠΑ  δημοσιεύει ντοκουμέντα σχετικά με τα τουρκικά UAV Bayraktar τα οποία χρησιμοποιεί το Αζερμπαϊτζάν κατά των Αρμενικών ΕΔ. Ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι τα δήθεν τουρκικά UAV είναι κατασκευασμένα με συστήματα, από τον Καναδά και τη Γαλλία που τώρα διέκοψαν τη πώληση εξαρτημάτων, τη Βρετανία και φυσικά τη Γερμανία.

Ποια είναι τα ντοκουμέντα; Τα συντρίμμια από Bayraktar που κατέρριψαν οι Αρμένιοι.

Δείτε ΕΔΩ τα στοιχεία και τις φωτογραφίες που δημοσιοποιούν οι Αρμένιοι που ζουν στην Αμερική.

Μ΄ όσα αποκαλύπτουν ο Αρμένιοι αναδεικνύουν:
1ον: Την υποκρισία πολλών χωρών της Ε.Ε. καθώς και άλλων χωρών οι οποίες προμηθεύουν την εταιρεία του γαμπρού Ερντογάν με τα απαραίτητα υποσυστήματα για την κατασκευή των υπόψη UAV, την ίδια ώρα που καταδικάζουν (στα λόγια) τις ενέργειες του καθεστώτος Ερντογάν.
2ον: Τα fake news της δήθεν αυτόνομης αμυντικής βιομηχανίας της Τουρκίας, η οποία ουσιαστικά δεν παράγει τίποτα το οποίο να είναι 100% τουρκικής κατασκευής.

https://www.militaire.gr

 

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.