Συγκλονισμένη η Ντέπυ Γκολεμά – Ο γείτονάς της αυτοκτόνησε πηδώντας από την ταράτσα


Η Ντέπυ Γκολεμά δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη χθες βράδυ στην πολυκατοικία που διαμένει.

Η καταξιωμένη δημοσιογράφος σοκαρισμένη έγραψε στο facebook την τραγωδία που έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης στην πολυκατοικία.

«Σοκαρισμένη! Χθες βράδυ αργά, 2.30πμ. Από το παράθυρο μου άκουσα ένα μεγάλο θόρυβο. Υπέθεσα πως από τον πάνω όροφο κάτι βαρύ έπεσε στο πάτωμα. Σκέφτηκα να βγω αλλά είπα τέτοια ώρα, άσε αύριο. Άλλωστε καμία φωνή δεν ακούστηκε. Μόνο ο ήχος του ασανσέρ με παραξένεψε « τέτοια ώρα» είπα, αλλά και πάλι. Σήμερα το πρωί με ξύπνησε η αστυνομία. Ο άνδρας του διπλανού μου διαμερίσματος, είχε ανεβεί στην ταράτσα και από εκεί έδωσε τέλος στη ζωή του. Τον θόρυβο τον άκουσαν και άλλοι αλλά κανείς μας δεν σκέφτηκε κάτι κακό. Ούτε η ίδια του η γυναίκα. Απίστευτο…..».



Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.