ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ Η Ο.Δ.Ο.Σ..ΟΜΑΔΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ..


ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ  Η Ο.Δ.Ο.Σ..ΟΜΑΔΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ..

ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΑ ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ ,,,ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΟ ΓΕΙΤΩΝΙΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ  ΜΗΧΑΝΕΣ....ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΛΕΟΦΩΡΕΙΑ ΠΑΛΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΥΠΥΟΡΓΟς ΔΕ Ν ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΓΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ -ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ ,ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ,,,ΕΦΤΑΙΓΕ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩΝΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΜΕ  ΣΤΟΦΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ..ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΟΜΩς ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΟΛΑ ..ΝΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΙΚ Ο ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΩΝΙΑΣ ΟΧΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑ ,,ΟΧΙΙΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΚΟΒΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ....ΚΑΙ Η ΑΑΔΕ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥς ΑΠΟ ΧΑΡΑ ,,,,ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ,,,,


Μια νέα ομάδα αστυνομικών ενεργοποιήθηκε σημερα 17 Νοε  στο πλαίσιο των μέτρων της ΕΛΑΣ 

. Πρόκειται για την Ομάδα Διαχείρισης και Οριοθέτησης Συναθροίσεων (Ο.Δ.Ο.Σ.), που αποτελείται από 46 αστυνομικούς, 28 γυναίκες και 18 άνδρες, οι οποίοι -όπως αναφέρεται- έχουν εκπαιδευτεί για να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο στα νέα τους καθήκοντα.

Οι αστυνομικοί της Ο.Δ.Ο.Σ. φέρουν διακριτή στολή με λογότυπο-θυρεό της ομάδας, χωρίς οπλισμό, και είναι εξοπλισμένοι με φορητούς ασυρμάτους, φακό σφυρίχτρα και είδη πρώτων βοηθειών.

Αναλαμβάνουν τη διαχείριση και οριοθέτηση συναθροίσεων χαμηλής και μεσαίας επικινδυνότητας και αξιοποιούν τεχνικές επικοινωνίας και διαμεσολάβησης με τους υπευθύνους της συνάθροισης, ώστε να αποφεύγονται πιθανές κλιμακώσεις και εντάσεις.



 

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.