Ο Μπάιντεν άρχισε να μιλά για τα σχέδια του. Θέλει να γκρεμίσει ότι έχτισε ο Τράμπ


Ο Μπάιντεν έδωσε το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει στην επινίκια ομιλία του , αλλά αμερικανικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν και τους σχεδιασμούς που μόνο ενότητα δεν θα φέρουν.

Αμέσως μόλις αναλάβει την προεδρεία ο Μπάιντεν θέλει άμεσα να ανατρέψει διατάγματα του Τράμπ όπως αναφέρει η The Washington Post. 

 Το πρώτο που θέλει να καταργήσει είναι η  μεταναστευτική πολιτική επαναφέροντας το πρόγραμμα “Dreamers” δηλαδή το πρόγραμμα που έδινε άδεια παραμονής σε όσους είχαν μπει παράνομα αρκεί να ήταν κάτω από 16 ετών. 

Δηλαδή περίπου 800.000 άτομα θα θεμελιώσουν άμεσα δικαίωμα νόμιμης παραμονής και επιδόματα ενώ μετά θα μπορούν να αιτηθούν και με επανένωση οικογενειών.

Δεύτερος στόχος είναι να επαναφέρει τις ΗΠΑ στην Συνθήκη του Παρισίου για το Κλίμα που σημαίνει ότι θα μπει "ταφόπλακα" στην αμερικανική βιομηχανία υπέρ της Κίνας.

Η ατζέντα είναι μεγάλη λένε πολιτικοί αναλυτές χωρίς να έχει αποκαλυφθεί ακόμα.



Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.