..Κορονοϊός ...Το σύγχρονο οικονομικό και ψυχολογικό «Ολοκαύτωμα» !!! Μιλάμε ΚΑΘΑΡΑ για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας !!!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 28/11/2020
...Κορονοϊός
...Το σύγχρονο οικονομικό και ψυχολογικό «Ολοκαύτωμα» !!!
Μιλάμε ΚΑΘΑΡΑ για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας !!!

Του Παναγιώτη Τραϊανού

Αποτελεί αναμφισβήτητο γεγονός ότι ο Κορονοϊός υπάρχει ...Υπάρχει, όμως, όπως υπάρχουν και χιλιάδες άλλοι ιοί —πολύ χειρότεροι και βέβαια επικινδυνότεροι—. Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι αυτός ο ιός δεν είναι ούτε ιός Έμπολα ούτε ιός της πανούκλας ...Είναι μια ακόμα παραλλαγή τού ιού τής γρίπης ανάμεσα σε πολλές άλλες, όπως η γρίπη των πουλερικών ή των χοίρων, οι οποίες έχουν «σκοτώσει» κι αυτές πολλούς συνανθρώπους μας, αλλά δεν προκάλεσαν ποτέ έναν τόσο γενικό τρόμο. Δεν είναι λοιπόν το θέμα μας αν ο ιός αυτός υπάρχει ή δεν υπάρχει. Το θέμα μας είναι κατά πόσο ο ιός αυτός —με τα μέτρια αυτά χαρακτηριστικά επικινδυνότητας— δικαιολογεί το παγκόσμιο lockdown. Γιατί αυτό είναι σημαντικό; ..Γιατί, αν το lockdown είναι επιστημονικά αδικαιολόγητο και αποτελεί ένα ακόμα ιμπεριαλιστικό παιχνίδι εις βάρος των λαών, τότε υπάρχει έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Οι συνέπειες του lockdown είναι αυτές, οι οποίες οδηγούν στην έννοια του «εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας». Οι συνέπειες του lockdown είναι αυτές, οι οποίες είναι επικίνδυνες και απόλυτα καταστροφικές για τον άνθρωπο και όχι η ισχύς του ίδιου του ιού. Είναι τόσο βαριές οι συνέπειες του lockdown, που μόνον με πυρηνικό όλεθρο θα μπορούσε να συγκριθεί. Μόνον μετά από μια πυρηνική καταστροφή —και άρα «βομβαρδισμό», εφόσον πρόκειται για συνειδητή επιλογή ανθρώπων— μπορεί να υπάρξει μια τόσο μαζική και ακαριαία καταστροφή. Ακόμα και ο πιο συστηματικός βομβαρδισμός —με συμβατικά όπλα— δεν θα είχε τέτοιες ολέθριες συνέπειες.

Εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις καταστράφηκαν και δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπων προστέθηκαν στις ατελείωτες πλέον λίστες ανέργων. Εκατοντάδες πλέον τα εκατομμύρια των ανθρώπων που απειλούνται άμεσα με πείνα, εξαιτίας του ιού αυτού. Όλα αυτά, εφόσον αποτελούν επιλογές ανθρώπων, εις βάρος κάποιων συνανθρώπων τους, είναι εγκλήματα. Όταν, για τα κέρδη, κάποιοι λίγοι άνθρωποι τρομοκρατούν δισεκατομμύρια ανθρώπων και τους βυθίζουν στη φτώχεια και την απόγνωση, υπάρχει συλλογικό έγκλημα πρωτοφανούς εντάσεως στην ανθρώπινη ιστορία. Όταν τελειώσει αυτή η περιπέτεια, οι λαοί δεν πρέπει ν’ αφήσουν αυτήν την τραγωδία χωρίς να τη διερευνήσουν ...Δεν πρέπει κυρίως να αφήσουν τους συνήθεις «υπόπτους» να κρυφτούν πίσω από αυθαίρετους και φασιστικούς νόμους ...Δεν πρέπει να τους επιτραπεί να σφραγίσουν αυτό το συλλογικό έγκλημα, όπως έκαναν και με άλλα εγκλήματα ανάλογα ....Δεν πρέπει να «σφραγιστεί» ο φάκελος «Coronavirus», όπως σφραγίστηκε κάποτε ο φάκελος του «Ολοκαυτώματος» ή ο φάκελος του «Εγκλήματος του Ελληνικού Χρηματιστηρίου».

Μόλις —η τρομοκρατημένη σήμερα— ανθρωπότητα ανακτήσει τις δυνάμεις της και την αυτοπεποίθησή της, θα πρέπει να διερευνήσει με όλα τα μέσα την υπόθεση ...Από τις στρατηγικές επιλογές των κατά φαντασίαν «ευγονιστών» τύπου Γκέιτς και τα κέρδη των τοκογλύφων τύπου Σόρος,  μέχρι τα σχέδια των μεγάλων φαρμακοβιομηχάνων τύπου Μπουρλά. Οι εμπνευστές αυτού του παγκόσμιου οικονομικού και ψυχολογικού «Ολοκαυτώματος» θα πρέπει να αντιμετωπιστούν ως σύγχρονοι «Χίτλερ» σε όλα τα επίπεδα. Είναι τέτοιοι «Χίτλερ», όχι μόνον γιατί καταστρέφουν το παρόν τής ανθρωπότητας, αλλά γιατί υπονομεύουν και το μέλλον της. Είναι τέτοιοι, όχι μόνον γιατί κατέστρεψαν κράτη, λαούς και πολίτες, για να παίξουν τα «παιχνίδια» τους, αλλά γιατί —επιπλέον— προσπαθούν, εκμεταλλευόμενοι τον ιό αυτόν, να επιβάλουν φασιστικούς νόμους, οι οποίοι «δένουν» χειροπόδαρα τους πολίτες και τα κράτη απέναντι στους εγκληματίες.

Πρέπει να ξεσκεπαστεί αυτό το φασιστικό κύκλωμα, το οποίο «σκοτείνιασε» ολόκληρο τον Πλανήτη, σκορπίζοντας τον τρόμο. Πρέπει να αναζητηθούν οι ηγέτες και εμπνευστές τού «τρομοϊού» και οι κατά τόπους συνεργάτες τους, οι οποίοι είναι οι δοτές κυβερνήσεις που αποτελούν επιλογές των «στημένων» νεοταξίτικων ΜΜΕ και socialmedia. Όλοι οι ηγέτες των κρατών, οι οποίοι άκριτα ή επί πληρωμή φέρθηκαν ως σύγχρονοι «Κουίσλιγκ» και υπέταξαν τους λαούς τους σε ξένα συμφέροντα, θα πρέπει να καθίσουν στο σκαμνί για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ...Αυτοί είναι οι σύγχρονοι «δωσίλογοι» ...Αυτοί κατέστρεψαν τα κράτη, τις οικονομίες και τους πολίτες που τους εμπιστεύτηκαν, για να εξυπηρετήσουν ξένα συμφέροντα και αυτό είναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Μαζί μ’ αυτούς —και στον ρόλο των σύγχρονων «Μένγκελε» συνεργατών τού «Χίτλερ»— και όλοι οι «λοιμοξιολόγοι» και «ειδικοί επιστήμονες», οι οποίοι συνειδητά έλεγαν ψέματα, για να τρομοκρατήσουν τους λαούς και να τους υποτάξουν εύκολα στους χρηματοδότες κι αφεντικά τους ...Οι άθλιοι εγκληματίες, οι οποίοι υπέταξαν την αλήθεια της επιστήμης στα ψέματα των τοκογλύφων και των κερδοσκόπων ...Τα κτήνη, που ΠΡΟΔΟΣΑΝ την επιστήμη και άρα και τον ανθρώπινο πολιτισμό, για να εξυπηρετήσουν τα αφεντικά τους.

ΚΑΜΙΑ ΛΗΘΗ δεν πρέπει να υπάρξει γι’ αυτό το πρωτοφανές έγκλημα, το οποίο ισοπέδωσε μια ολόκληρη γενιά και εξανέμισε τον κόπο της. ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ δεν πρέπει να υπάρξει για τους στυγνούς αυτούς εγκληματίες, οι οποίοι λεηλάτησαν κράτη και λαούς. Από τη στιγμή που ξέρουμε ποια είναι η «μυστική» ΕΞΟΔΟΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ για τους συνωμότες, θα πρέπει να ξέρουν ότι ΕΚΕΙ θα τους περιμένουμε ...ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΕΜΕΙΣ. Οι «Χαρδαλιάδες» και οι «Τσιόρδες» όλων των κρατών να μην είναι καθόλου σίγουροι ότι έχουν εξασφαλίσει το ακαταδίωκτο μετά από αυτήν την καταστροφή που προκάλεσαν. Αν μάλιστα αποκαλυφθούν σχέσεις με φαρμακευτικές εταιρείες —και βέβαια μυστικοί τραπεζικοί λογαριασμοί— θα έχουμε κλάματα ...Πραγματικά κλάματα. Ό,τι δεν έπαθαν οι δωσίλογοι του ’40, θα το πάθουν αυτοί, γιατί ήταν εξόχως χυδαιότεροι και καταστροφικότεροι. Ας τολμήσουν να επιχειρήσουν να «σφραγίσουν» τον φάκελο «Coronavirus» και τότε θα δουν οι ίδιοι τι σημαίνει ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ...

 
...Ο χρόνος τελειώνει για τους εγκληματίες !!!

 
Παναγιώτης Τραϊανού

 http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.