Α.Παπαχελάς προειδοποιεί Κ.Μητσοτάκη: «Πρόσεχε γιατί ο κόσμος είναι ο οργισμένος»




Ο Αλέξης Παπαχελάς σε πρόσφατο άρθρο του προειδοποίησε την κυβέρνηση για την οργή του κόσμου μετά το δεύτερο lockdown.

Στο κύριο άρθρο του λοιπόν στην κυριακάτικη Καθημερινή ο Αλέξης Παπαχελάς κάνει μία ανάλυση της τρέχουσας κατάστασης σε συνδυασμό με τα τεκταινόμενα στην Αμερική.

Και καταλήγει λέγοντας ότι το δεύτερο λοκντάουν έχει στείλει πολύ κόσμο «στα κάγκελα», προειδοποιώντας το Μαξίμου ότι κανείς δεν ξέρει πως και πότε όλος αυτός ο κόσμος θα εκδηλωθεί.

Το άρθρο αυτό χαλάει το ευχάριστο κλίμα στο Μαξίμου, κλίμα που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Και μην βιαστούν κάποιοι πάλι να αρχίσουν τα τηλέφωνα διαμαρτυρίας στον Αλέξη Παπαχελά, να αρχίσουν τις απειλές και τις θεωρίες συνωμοσίας. Ας ανοίξουν τα αυτιά τους, ας μπουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι στα τρολ που χρηματοδοτούν και θα καταλάβουν τι έρχεται. Ας σοβαρευτούν λοιπόν για να το αποτρέψουν.

Διότι αυτή την φορά η οργή ενδέχεται να μην είναι πολιτισμένη όπως η οργή των αγανακτισμένων. Οι θηριωδίες της διακυβέρνησης Μητσοτάκη με την ανεξέλεγκτη προπαγάνδα, την ασύλληπτη διαφθορά και την οριζόντια καταστολή λόγω πανδημίας, έχει φτιάξει μία κοινωνία θηρίο στο κλουβί. Αλίμονο εάν βγουν.

https://www.pronews.gr

 

 Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.